Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gast doet het ‘per ongeluk’ met zijn schoonmoeder, vraagt nu om advies

schoonmoeder
Beeld: Pexels

Op Reddit delen mensen regelmatig opmerkelijke en originele levenservaringen, waarop anderen kunnen reageren en mogelijk advies kunnen geven. Een buitengewoon opmerkelijk verhaal betreft een jonge man die erin slaagde om intiem te worden met de moeder van zijn huidige vriendin. Hij had echter geen idee hoe hij nu precies verder moest en hoopte op waardevol advies van mede-Redditgebruikers.

Niet fout

De man in kwestie opent zijn relaas met het benadrukken dat hij niet noodzakelijkerwijs zijn gedrag als fout beschouwt, maar dat hij simpelweg de behoefte voelt om zijn verhaal te delen. Hij legt uit dat hij zich innerlijk zeer ongemakkelijk voelt over de situatie. Terugkijkend op een gebeurtenis van ongeveer twee jaar geleden, toen hij 19 was, herinnert hij zich dat hij werkzaam was als personal trainer in een nabijgelegen fitnesscentrum. Tijdens die periode ontmoette hij een vrouw die ouder was dan hij, in haar 40s, maar er jeugdig uitzag, als iemand van halverwege de 20. Deze vrouw toonde duidelijk interesse in hem en ze hadden herhaaldelijk intieme momenten samen. Na enkele weken kwam ze echter plotseling met de mededeling dat ze een einde aan de relatie moesten maken vanwege het grote leeftijdsverschil.

schoonmoeder

Ontmoeting

Een lange tijd verstreek zonder enig teken van leven van de vrouw. Ze verscheen niet meer in het fitnesscentrum. Gedurende deze periode ontmoette hij zijn huidige vriendin, met wie hij al ongeveer een jaar een relatie heeft. Hij deelde: “Een paar maanden geleden was het de eerste keer dat ik haar ouders zou ontmoeten. Op het moment dat we voor hun huis stonden, besefte ik dat dit hetzelfde huis was waar ik meerdere keren intiem was geweest met de dame van de fitness. Ik was echt geschokt op dat moment!” Maar al snel herwon hij zijn kalmte en verzekerde hij zichzelf door te bedenken dat het eigenlijk geen enorm probleem was. Hij erkende dat hij neigde naar een specifiek type vrouw en dat het begrijpelijk was dat zowel de moeder als de dochter binnen datzelfde type vielen. Hij vervolgde: “Dus, aanvankelijk had ik een relatie met een alleenstaande moeder, en later toevallig ook met haar dochter. Althans, dat was wat ik dacht.” Toch besefte hij al snel dat de werkelijkheid volledig anders was. De vader van zijn vriendin speelde nog steeds een rol in haar leven, en haar ouders waren al meer dan twee decennia getrouwd. Het gezicht van zijn toekomstige schoonmoeder onthulde veelbetekenende emoties toen ze hem zag.

‘Toy boy’

De beste man had een pijnlijk besef over zijn verleden als een soort ’toy boy’ van een getrouwde vrouw, wat hem diep deed schamen. Na enkele dagen werd hij gebeld door de moeder van zijn vriendin, die smeekte om het verleden van hun eerdere relatie stil te houden. Ze benadrukte dat zijn vriendin het nooit zou kunnen vergeven en dat haat voor altijd zou overheersen, omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor het uiteenvallen van haar ouders. De situatie zorgde voor enorme ongemakkelijkheid voor hem. Tijdens bijeenkomsten bevond hij zich aan dezelfde tafel als zijn schoonmoeder, met wie hij ooit een intieme relatie had, haar echtgenoot en zijn geliefde vriendin. Hij stond voor een dilemma. 

schoonmoeder

Reacties

Het verhaal de aandacht van tienduizenden mensen, die voornamelijk de pijnlijke situatie als komisch beschouwden en vergeleken met een scène uit een slechte film. Sommige mensen adviseerden hem om het gesprek met zijn schoonfamilie aan te gaan, omdat ze dachten dat hij goede relaties met hen had opgebouwd. Het was duidelijk dat hij geen eenvoudig en bevredigend antwoord op zijn problemen kon vinden, ondanks de vele reacties en suggesties die hij ontving.

Check ook:

Familiebedrijf: Zowel moeder als dochter verdienen geld op ‘AlleenFans’