Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw geeft $15.000 uit aan gezichtsoperatie

lavey_0

Een Amerikaanse vrouw heeft $15.000 uitgegeven aan een operatie om er ‘gefotoshopt’ uit te zien. Het is hedendaags heel erg belangrijk in het leven om de pérfecte foto te maken. Zeker voor een vrouw. Nouja, dit geldt natuurlijk niet voor alle vrouwen, gelukkig.

Triana Lavey hoort hier zeker bij. Zij heeft namelijk $15.000 uitgegeven aan plastische chirurgie, alleen maar om er altijd geweldig uit te zien voor de foto. De 38-jarige vrouw heeft van alles laten doen: een kin implantaat, een neuscorrectie, regelmatige botox en ze heeft haar wangen laten ‘opvullen’. Lavey is trots op het resultaat: “Ik zie eruit als mezelf, maar dan gefotoshopt!”

Lavey is een talent manager bij public relations bedrijf uFluencer Group. De reden die haar naar deze operatie heeft geleid is de opkomst van social media. Volgens haar zorgt social media ervoor dat we er altijd beter uit willen zien dan dat we al doen. “We vragen steeds meer van onszelf en na een tijdje wordt het gewoon onrealistisch. Als we een foto zien dan denken we altijd als eerst: ik had gewild dat ik er wat dunner uit zag op de foto, of iets wat daar op lijkt”. 

Daar heeft de Amerikaanse wel gelijk in. Social media maakt ons gek en zorgt voor een lager zelfbeeld. Er worden foto’s -vaak selfies- gedeeld op social media die er perfect uit zien. Veel mensen denken niet na over het voorproces, namelijk de tien eerdere mislukte selfies, of de vele programma’s die worden gebruikt om diegene er nóg beter uit te laten zien. 

Moraal van het verhaal is dus dat er nog steeds gekke mensen bestaan die zoveel geld uitgeven aan een gezichtsoperatie.


Fotobron: ABC News

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like