Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw gaat vreemd tijdens elke vakantie: ‘Ging met 8 mannen naar bed’

gaat vreemd vakantie

Er bestaat geen ervaring die op kan tegen het genot van een prachtige vakantie, ongeacht of deze doordrenkt is van avontuurlijke ondernemingen of juist doordrenkt is van rustgevende momenten aan de kust. De zomer fungeert voor velen als het seizoen waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, en voor sommigen vormt het de ideale gelegenheid om tijdelijk afscheid te nemen van de alledaagse sleur. Toch kan dit soms ook leiden tot excessen, zoals het geval is bij Laura, een 21-jarige vrouw afkomstig uit Rotterdam, wiens situatie een stap verder gaat dan men verwacht.

Een ongebruikelijke neiging

Tijdens haar zomervakanties blijkt Laura een ongebruikelijke neiging te hebben. Thuis heeft ze er geen gedachten aan om buiten haar relatie te stappen, maar volgens haarzelf verandert er iets wanneer ze zich in het buitenland bevindt, omringd door vrienden. Laura heeft gedurende meerdere jaren de gewoonte ontwikkeld om tijdens haar vakanties met verschillende mannen een affaire te hebben. Haar vriend is hiervan onwetend. Volgens Laura lijkt dit enkel in buitenlandse context te gebeuren. “Het is iets dat alleen gebeurt als ik in het buitenland ben. Het is niet in elke vakantie gebeurd, maar wel tijdens de meeste”, aldus Laura. De oorsprong van deze ongezonde gewoonte dateert terug naar haar zeventiende levensjaar, toen ze haar eerste ‘serieuze relatie’ had. Ze herinnert zich dat tijdens een vakantie in Griekenland, in het gezelschap van vriendinnen, ze al snel verliefd werd op een andere man in het hotel. Dit leidde tot een affaire die de hele vakantie aanhield. “Af en toe denk ik er nog steeds aan”, merkt ze op.

gaat vreemd vakantie
Beeld: Pexels

‘Stabiele relatie’ 

Ondertussen heeft Laura een ‘stabiele relatie’ die al meer dan twee jaar standhoudt. Ze koestert de hoop op een toekomstige bruiloft met haar vriend en verwacht zelfs een huwelijksaanzoek. “Thuis zou ik er niet aan denken aan vreemd te gaan, maar op vakantie kan ik het gewoon niet laten. Ik ben net terug van een superleuke vakantie in Lloret de Mar. Daar is het wel een beetje uit de hand gelopen, zeg maar. In totaal ben ik met acht mannen naar bed geweest. In een week tijd. Wel veilig, anders heb ik thuis wat uit te leggen, haha.”

gaat vreemd vakantie
Beeld: Pexels

Laura vindt dit gedrag geen probleem

Laura benadrukt dat ze geen problemen ziet met haar gedrag en dat haar liefdesleven over het algemeen bevredigend is. Deze neiging manifesteert zich enkel tijdens vakanties, wanneer ze zich ver van huis bevindt. Er zijn waarschijnlijk diverse kleine factoren die hieraan bijdragen, zoals alcoholische drankjes. Ze voelt zich vrij en sensueel tijdens haar vakanties, en dit komt volledig tot uiting. Laura en haar vrienden genieten ook van veel aandacht van anderen, vanwege hun aantrekkelijkheid. Ze beleeft avontuurtjes met verschillende mannen, maar onderhoudt nooit contact met hen en deelt geen persoonlijke informatie. Soms vertellen ze haar dat ze ook in een relatie zitten, wat haar enigszins geruststelt. Gevraagd naar de mogelijkheid dat haar vriend ooit achter haar affaires zou komen, gelooft ze van niet. Ze heeft niet de intentie om hem hierover te informeren, omdat ze beseft dat dit zijn hart zou breken. Ze acht de kans dat hij erachter komt echter minimaal, dus acht ze het zinloos om zich daarover zorgen te maken.

Check ook: Bruidegom neemt wraak op bruiloft, nadat bruid hem bedroog met 8 mannen

Bron: trendnieuws.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like