Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw eist 1,3 miljoen na doodrijden fietser

brandon-majewski-2_0


Bron: Nationalpo

De bestuurster, Sharlene Simon, reed de 17-jarige Brandon Majewski aan met een terreinwagen, waarnaar de Canadees overleed. Sharlene heeft later een aanklacht ingediend tegen de fietser. Ze eist 1,3 miljoen dollar wegens de pijn en leed die het ongeluk bij haar hebben achtergelaten.

Het ongeluk vond al plaats op 28 oktober 2012, maar het is nu pas duidelijk dat Simon een aanklacht heeft ingediend. De vrouw reed drie jongens aan op een donker landweggetje in de buurt van Toronto. Brandon overleefde de aanrijding niet en één van zijn vrienden raakte ernstig gewond. 

De ouders van Brandon zijn woedend. Venetta Mylnczyk, moeder van Brandon: “Ik ben in shock, zij doodde mijn kind en nu wil ze geld? Zij zegt dat zij pijn heeft? Zeg tegen haar dat ze in mijn hoofd moet kijken. Daarin zal ze echte pijn zien, echte paniek, echte nachtmerries. Wat is ze egoïstisch. Haar kinderen leven nog.”

Simon heeft achteraf aangegeven dat ze tien kilometer harder heeft gereden dan de maximumsnelheid. Tegen de vrouw is nog geen klacht ingediend

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like