Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die dochter niet alleen laat met mannelijk familielid zorgt voor discussie

Beeld: TikTok

Een vrouw genaamd Aubrey heeft online een topic gestart die tot een discussie leidt. Aubrey heeft het gesprek aangewakkerd door te delen dat ze haar dochter niet alleen zou laten met een mannelijk familielid. Deze uitspraak heeft een levendige discussie ontketend over veiligheid, vertrouwen en vooroordelen binnen families en opvoeding.

Niet alleen laten met mannelijke familie lid

De moeder van twee deelde haar controversiële mening op TikTok, waar ze de naam @theorganicmami draagt. Tijdens een GRWT-video (Get Ready With Me) onthulde ze haar ‘controversiële’ benadering van het ouderschap. “Geen logeerpartijtjes, zelfs niet met familieleden. En ze zal nooit alleen gelaten worden met een man. Het maakt me niet uit of je de grootouder, de oom of de neef bent”, begint ze de video. Ze deelde gedurfde inzichten over hoe ze haar dochter opvoedt, waarbij logeerpartijen en alleen zijn met mannen worden vermeden, ongeacht de familieband.

Geen geheimen

Ze zegt verder dat ze haar dochter niet anders zal behandelen dan hoe ze een zoon zou behandelen. Ik laat bijvoorbeeld mijn zoon laat uitgaan, maar mijn dochter niet, omdat het te gevaarlijk is voor een vrouw. Ik ga ze gewoon allebei hetzelfde behandelen’, zegt ze. Aubrey zei ook dat haar kinderen geen geheimen voor haar en haar man zullen kunnen bewaren.

Niet kussen

Ze heeft ook regels voor de volwassenen die in de buurt van haar dochter zijn. “Ze hoeft je niet te kussen, te knuffelen of op je schoot te zitten alleen maar omdat je haar dat hebt gevraagd en omdat je een familielid bent en haar al een hele tijd niet meer hebt gezien”, zegt ze in de clip. “Ze hoeft je niet te respecteren als jij haar niet ook respecteert. Als kind zal ze nog steeds meningen en emoties hebben en mag ze zich op een bepaalde manier voelen.”

Thuisonderwijs

Aubrey is ook van plan haar dochter thuisonderwijs te geven en holistische gezondheidszorgmethoden uit te proberen voordat ze zich tot de westerse geneeskunde wendt. “We gaan geen openbaar schoolsysteem opzetten waarbij je acht uur aan een bureau zit en niets leert wat je echt belangrijk vindt”, legt ze uit in de video. Ze vervolgde: “Ik leer haar voor zichzelf op te komen, grenzen te stellen en nee te zeggen.” Aubrey zegt dat ze haar dochter ook leert dat ze altijd bij haar kan komen en dat ze nooit iets hoeft te verbergen.

Mensen waren verdeeld in de reacties. Sommigen dachten dat ze haar dochter beroofde van jeugdherinneringen door haar niet naar logeerpartijtjes te laten gaan. Wat denk je?

Check ook: MOEDER GAAT OP DUBBELDATES MET DOCHTER: ‘IK ZIE ER NET ZO UIT ALS MIJN DOCHTER VAN 22’

Bron: Unilad

Beeld: TikTok

You May Also Like