Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder gaat op dubbeldates met dochter: ‘Ik zie er net zo uit als mijn dochter van 22’

Beeld: Instagram

Mensen zoeken vaak naar het wondermiddel om jong te blijven. Tegenwoordig is het najagen van de fontein der jeugd een enorme inspiratiebron geworden voor verschillende cosmeticabedrijven, schoonheidsverzorgingsmerken en zelfs plastisch chirurgen. De dame van vandaag hoeft zich hier allemaal niet druk om te maken, ze ziet er van zichzelf namelijk al jong uit. Maak kennis met Joleen Diaz, een 45-jarige moeder die er net zo jong uitziet als haar eigen dochter van 22.

dubbeldates
Beeld: Instagram

Net een tweeling

Joleen Diaz, 45, en haar nu 22-jarige dochter, Meilani Parks, hebben onlangs het internet opgeschrikt met een paar verbijsterende Instagramfoto’s. Glunderend op het strand in hun bikini’s leken de dames net een tweeling. Mensen van Instagram konden niet onverschillig blijven voor het fenomeen en overlaadden de moeder met complimenten. Ondanks hun leeftijdsverschil van 24 jaar zijn deze Californische meisjes gewend om voor zussen te worden aangezien. Joleen zegt dat haar dochter het niet erg vindt om qua leeftijd met haar moeder vergeleken te worden. Ze legt uit: “Toen ze opgroeide, hoorde ze mensen vaak zeggen dat ze dachten dat mijn moeder mijn zus was.” Zoals we zien is deze eigenschap dus niet nieuw in hun familie.

Nep?

Joleen Diaz werkte vroeger als lerares op een middelbare school en verhuisde naar Californië toen ze 10 was. De vrouw is single sinds ze is gescheiden van haar man en de vader van dochter Meilani. Nu, als een echte ster op Instagram, heeft ze jongere mannen die haar regelmatig in haar DM’s bereiken. Ze beweert dat haar jeugdige uiterlijk ervoor zorgde dat mensen haar Hinge-profiel rapporteerden omdat ze dachten dat het een nep profiel was. “Mijn account is verschillende keren verwijderd”, aldus de vrouw. “Het is grappig, ik denk dat mensen denken dat ik een nepaccount ben en me rapporteren.”

Dubbeldates

Nu hebben de lookalike moeder en dochter allebei profielen op verschillende dating apps. Ze gaan vaak op dubbeldates en keuren zelfs graag elkaars potentiële partners goed. “Als we allebei mensen zien, gaan we vaak bowlen, naar de film, wandelen, naar het strand,” zei Joleen in haar interview. “Meilani vraagt de hele tijd mijn advies over daten. Ik hou ervan dat ze vertrouwt op het advies dat ik geef. Ik heb het gevoel dat ze goed gebalanceerd is in het daten en ik ben blij dat mijn ervaringen haar kunnen helpen.”

Joleens gaat eerder voor volwassen mannen

Hoewel de vrouw vaak wordt opgemerkt door jongere mannen op sociale media en apps, laat ze de millennial mannen graag over aan haar lookalike dochter. “Leeftijd is voor mij geen deal-breaker, maar ik wil geen toyboy daten”, onthult ze in haar interview. “Ik zou zelfs in de verste verte nooit overwegen om te daten met iemand die jong genoeg is om bevriend te zijn met mijn dochter.” Volwassen mannen die geïnteresseerd zijn in Joleen moeten voldoen aan de criteria van de moeder. “Ik neig naar ambitieuze, gemotiveerde mannen, iemand die zelfverzekerd is, een positieve instelling heeft en goed kan communiceren,” zei ze. En het moeder-dochter duo stopt niet snel met de dubbele dates. Niet totdat ze hun tweede helft hebben gevonden.

@joleendiaz me and my daughter 💞💞 @meilanikalei #fyp ♬ Funky Town – The Dance Queen Group

Wat vind je van zo’n ongewone band tussen moeder en dochter? Zou jij op een dubbele date gaan met je eigen zoon of dochter?

Bron: brightside.me

Beeld: Instagram & TikTok

You May Also Like