Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw (82) kan toeloop ontsnapte Pokémon niet meer aan!

pokemonnnnn

Een 82-jarige vrouw uit Twente kan de toeloop van ontsnapte Pokémon in haar huis niet meer aan. Ze is het helemaal zat dat haar huis constant vol staat met allerlei “verschillende rare beestjes”. Even rustig een boekje lezen zit er niet meer bij.

Het oude vrouwtje laat weten: “In de zomer had ik altijd onwijze last van vliegen in mijn huis, dit jaar viel dat gelukkig mee, ik had m’n vliegenmepper daarom ook al opgeborgen in de kast”

De vliegenmepper was nog niet opgeborgen of de volgende plaag deed zich aan in het huis van de 82-jarige vrouw: “Vorige week zat er echter plots zo’n raar beestje in mijn huis, die jullie een “Pokémon” schijnen te noemen, en sindsdien is het alleen maar erger geworden. Ik heb al meerde insectenverdelgers in de buurt gebeld, maar ze zeggen dat ze mij niet verder kunnen helpen.”

De vrouw heeft nu dagelijks haar kleinkinderen met allerlei vrienden en vriendinnetjes over de vloer om de Pokémon te vangen “Ik snap niet wat de jeugd zo leuk vind aan die beestjes, ik word er helemaal gek van. Voor nu is het echter de enige oplossing en zo zie ik mijn kleinkinderen ook weer wat vaker!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like