Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten en verwacht nog steeds een date

Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten en verwacht nog steeds een date
Beeld: kakhiel.nl

In de wondere wereld van online daten, waar Cupido’s pijlen vaak meer lijken op verdwaalde dartpijltjes in een dronken dartwedstrijd, heb je van die gesprekken die je doen afvragen of de mensheid niet per ongeluk een afslag gemist heeft op de snelweg van evolutie. Neem nu onze hoofdpersoon, laten we hem voor het gemak ‘Vreemde Gast’ noemen, een naam die zowel zijn online persona als zijn kans op een daadwerkelijke date accuraat weergeeft.

Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten

Op een mooie avond besloot Vreemde Gast dat het tijd was om de charmes in de strijd te gooien bij een nietsvermoedende dame op Tinder. Zijn openingszet? Een klassieker in de wereld van ‘Hoe-Niet-Te-Daten’: een heerlijk ongepaste mix van arrogantie en ongemakkelijke complimentjes. “Ja een tikkeltje arrogant, daar hou ik dus wel van,” begon hij, enkel om direct te worden bekritiseerd op zijn arrogantie. “Dus je noemt mij arrogant?? Je kent mij niet eens,” reageerde de dame scherp. 

Vreemde gast
Beeld: kakhiel.nl

Nog steeds een date?

Maar natuurlijk, zoals elke zelfrespecterende internetridder betaamt, gooide onze held er een “Heet geblakerd dametje, hou wel van beetje pit” uit, alsof het compliment van het jaar was. Vrouwen houden er immers vast van om ‘dametje’ genoemd te worden, vooral in een tijdperk waarin zelfrespect en gelijkwaardigheid zó 1998 zijn. Vervolgens, alsof deze tactiek nog niet genoeg indruk had gemaakt, schakelde Vreemde Gast over naar ongevraagde analyses van zijn potentiële date’s psychologische gesteldheid en een bizarre fascinatie met deodorantvoorkeuren. “Gebruik je deo roller of spuitbus?” Een vraag die ongetwijfeld bovenaan staat bij eerste date vragen, direct naast “Wat is je bloedtype?” en “Hoeveel weegt je linkerbeen?”

Vreemde gast Tinder
Beeld: kakhiel.nl

Waarom stoppen bij lichaamsgeur?

Maar wacht, er is meer. Want waarom zou je stoppen bij lichaamsgeur als je ook nog een romantische suggestie kunt doen om de deodorant te delen? “Vind ik lekker als hij nog warm is van de oksel van me chick,” voegde hij eraan toe, omdat, laten we eerlijk zijn, wie smelt daar nu niet voor? En natuurlijk, de romantiek van het gesprek zou niet compleet zijn zonder een subtiele verwijzing naar zijn geslachtsdeel en kauwgom, een combinatie zo verleidelijk dat het bijna… nee, helemaal niet verleidelijk is. “I got hard dick and bubble gum but I’m all out of bubble gum.” Poëtisch, nietwaar? Shakespeare zou jaloers zijn.

Vreemde gast op Tinder
Beeld: kakhiel.nl

Stortvloed van verbijsterende teksten

Na een stortvloed van verbijsterende teksten, bizarre metaforen (of was het metorfoor?), en een zelfbenoemd zacht kantje dat blijkbaar bestaat uit koffie drinken met bejaarden (waarbij hij wel even benadrukte dat het “echt ziek” was), sloot onze Vreemde Gast af met de ultieme romantische uitnodiging. Een date op de Grote Markt, gevolgd door een aanbod om te zitten op zijn gezicht, waarbij hij hoopte dat haar ‘resting bitch face’ een aangename toevoeging zou zijn.

Vreemde gast op Tinder stuurt teksten
Beeld: kakhiel.nl

Geblokkeerd en gerapporteerd

Zijn slotakkoord? Een charmant “Ik denk dat het enige raakvlak dan jouw wang gaat zijn, voor mijn hand.” En zoals elk sprookje eindigt, werd onze held geblokkeerd en gerapporteerd. Zo zie je maar weer, dames en heren, liefde in het digitale tijdperk is soms net zo verwarrend en absurd als een gesprek met Vreemde Gast op Tinder. Laten we hopen dat zijn toekomstige liefdesavonturen net zoveel succes hebben als zijn huidige – voor de vermaak van ons allemaal.

Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten
Beeld: kakhiel.nl
Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten en verwacht date
Beeld: kakhiel.nl
Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten en verwacht nog date
Beeld: kakhiel.nl
Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten en verwacht nog een date
Beeld: kakhiel.nl
Vreemde gast op Tinder stuurt bizarre teksten en verwacht nog steeds een date
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

‘Romantische John’ ontvlamt als zijn avances op Tinder afgewezen worden

You May Also Like