Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bewezen: Voor de tv in slaap vallen betekent dat je een goed mens bent

Bewezen: Voor de tv in slaap vallen betekent dat je een goed mens bent

Je kijkt al je hele werkdag uit naar de avond, want dan ga je lekker een film kijken! Snacks gepakt, biertje opengetrokken en met een deken op de bank: jouw filmavond kan beginnen! Tenminste, als je wakker kan blijven… Herkenbaar? Niet getreurd. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die voor de tv in slaap vallen vaak goede mensen zijn!

Voor de tv in slaap vallen

Het is een grote kans dat je binnen – pak ‘m beet – 10 minuten in slaapt valt. Niet helemaal de bedoeling, maar toch ook niet te voorkomen (en te verwachten: want hé, hoe vaak val je in slaap tijdens de film op de bank? Toch wel 8 van de 9 keer). Gelukkig hoef je je helemaal niet schuldig of stom te voelen, want er kleven heel veel voordelen aan deze eigenschap!

Voor tv in slaap vallen

Een goed mens

We hoeven niet met de deur in huis te vallen om je te vertellen dat slapen gezond is, dat weet iedereen. Maar wist je ook dat slapende mensen goed voor het milieu zijn?! Kijk, die kan je ook in je zak steken. En vergeet al helemaal niet het feit dat je tijdens het slapen zo’n 70 calorieën per uur verbrandt. We kunnen hier alleen maar de conclusie trekken dat mensen die op de bank in slaap vallen, heel goede mensen zijn!

Drink je ook je koffie zwart?

We hebben alleen wel slecht nieuws voor mensen die hun koffie zwart drinken, want uit onderzoek is gebleken dat deze groep vaak psychopaten zijn. Iets minder leuk, dus…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like