Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit: mensen die koffie zwart drinken zijn vaker psychopaat

koffie zwart psychopaat

De geur van koffie en de eerste slok van het goedje, pas dan is je dag écht begonnen. Of het nou een werkdag is of een zaterdagochtend: een kopje koffie is een must. Maar hoe drink jij je koffie? Want daar begint de ellende voor velen, uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die hun koffie zwart drinken, een grote kans hebben om psychopaat te zijn!

Onderzoek onder koffiedrinkers

Onderzoekers aan de Universiteit van Innsbruck (Oostenrijk) deden een onderzoek onder koffiedrinkers. De uitkomst van het onderzoek is opvallend, want ze stellen dat mensen die hun koffie zwart drinken psychopaten zijn. Aan het onderzoek deden 1.000 mensen mee. Deze mensen moesten verschillende soorten eten en drinken beoordelen en ondergingen daarna een persoonlijkheidstest. 

Zwarte koffie is een no-go

Uit deze persoonlijkheidtest bleek dat mensen die van bittere smaken hielden, eerder kwaadaardige en sadistische karaktertrekken hebben. Dat geldt dus ook voor mensen die gek zijn op bijvoorbeeld bittere biertjes. Mensen die van zoetigheid houden, zijn vaak begripvoller en sympathieker. Dus mocht jij binnenkort een Tinderdate hebben; eerst maar even vragen hoe hij of zij zijn koffie drinkt! Better safe than sorry. 

Check de video voor meer over het onderzoek waaruit blijkt dat zwarte koffiedrinkers vaker psychopaten zijn:

Check ook:

Bron en beeld: Health.com, Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply