Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Volgers schrikken van Insta-foto Gaby Blaaser: ‘Ga eens wat eten!’

gaby blaaser ibiza
Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Veel vrouwen hebben moeite om hun zwangerschapskilo’s kwijt te raken, na de geboorte van hun kind. Dit geldt niet voor Gaby Blaaser, integendeel. Gaby, die afgelopen jaar voor het eerste moeder werd, is haar overtollige kilo’s al krijt, en misschien zelfs wat meer dan dat. Veel volgers schrikken namelijk van een foto die Gaby maandag postte, waarop ze volgens veel mensen wel heel erg dun lijkt te zijn.

Bikinifoto

Gaby Blaaser plaatste een foto-serie op haar Instagrampagina van haar verblijf op Curaçao, voor de opnames van de film Love Fail Repeat, waarin ze een rol heeft. Vooral de eerste foto, waarin ze in een blauwe bikini te zien is, trekt daarbij de aandacht van volgers.

Gaby Blaaser
Beeld: Instagram Gaby Blaaser

“Misschien even iets gaan eten”

Veel volgers vinden dat Gaby er echter veel te dun uitziet op de foto, zo blijkt uit de vele reacties op Instagram. Zo schrijft ene Samantha: “Oechh wat ben je dun😢”, en Harriët: “Je moet misschien even iets gaan eten.” Anderen nemen het echter voor Gaby op. Zo reageert ene Emlyn met: “Schatten, Gaby is net zoals mij gebouwd, tenger en kan je eten wat je wilt maar je komt geen gram aan! Waarschijnlijk trekt ze hier haar buik in of doet ze een pose waarin haar ribben zichtbaar zijn! Dat zijn die van mij ook en geloof me, ik eet echt heel veel! ❤🙌”

Het is overigens niet de eerste keer dat Gaby kritiek krijgt vanwege ’te dunne’ foto’s. Eerder gingen volgers ook al los op deze foto’s:

Meer van Gaby:

Check ook:

You May Also Like