Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gaby Blaaser onder vuur om ‘overdreven’ Insta-foto’s: “Ga eens met je kind wandelen!”

Gaby Blaaser laat Instagram ontploffen met stomend hete lingerie
Beeld: Instagram Gaby Blaaser

De sociale media-wereld is weer in rep en roer. Dit keer gaat het over de Instagram foto’s van Gaby Blaaser. Haar recente foto’s, waarin ze poseert in outfits voor haar bezoek aan de sportschool, zijn niet onopgemerkt gebleven. Terwijl velen Gaby Blaaser’s schoonheid en stijl bewonderen, zijn er ook een aanzienlijk aantal critici die de foto’s ‘overdreven’ vinden. Ze adviseren de kersverse moeder zelfs om “ongedwongen met haar kind te gaan wandelen”.

Gemengde reacties

Een van de kritische volgers reageerde met: “Mooie vrouw, maar waarom zo overdreven als je naar de sportschool gaat?? Jammer als je gewoon normaal doet ben je veel leuker.” Een ander voegde daaraan toe: “Hahaha zo loop ik nooit naar ’the gym’ pffff”. Verwijzend naar haar moederschap, raadde iemand haar aan: “Ga ongedwongen met je kindje wandelen. Is ook goed voor je”. Terwijl een andere volger opmerkte: “Hopelijk straks al onze dochters ook zo over straat”. Toch waren niet alle reacties negatief. Veel van Gaby’s volgers steunden haar keuzes en prezen haar looks. “Ziet er goed uit zeg”, merkte een fan op. “Je ziet er echt fantastisch uit, geniet van je gym”, schreef een ander. Er waren ook opmerkingen als: “Je ziet er prachtig uit Gaby” en “Beauty goes to the gym”.

Gaby Blaaser onder vuur om 'overdreven' Insta-foto's
Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Sociale media

De wereld van sociale media kan soms meedogenloos zijn, waarbij elke actie onder een vergrootglas wordt gelegd. Het is duidelijk dat de meningen over de foto’s van Gaby verdeeld zijn. Terwijl sommigen haar keuzes in vraag stellen, zijn er nog veel anderen die achter haar staan en haar recht verdedigen om te dragen wat ze wil, waar ze maar wil. Uiteindelijk is het belangrijkste dat Gaby zichzelf blijft en zich goed voelt bij wat ze doet. Het is altijd een uitdaging om een evenwicht te vinden tussen publieke perceptie en persoonlijke keuzes, vooral in de schijnwerpers van sociale media.

Check ook: Gaby Blaaser slaat terug met pikante foto na kritiek van moedermaffia

Bron: Instagram Gaby Blaaser