Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vibratiepil schudt al je schijt eruit

vrouw-slikt-pil_507x336

Heb je last van verstopte darmen en werkt niets anders meer? Dan is de vibratiepil, ook wel trilpil genoemd, echt iets voor jou! Deze pil werkt als de beste tegen verstoppingen, want zes tot acht uur nadat je de pil hebt ingenomen begint hij als een gek te vibreren in je darmkanaal!

Niet iedereen heeft genoeg aan een grote kop koffie of een vette hap om buikproblemen en/of verstoppingen weg te nemen. Daarom is deze trilpil een perfecte uitvinding voor veel mensen. De pil kan ervoor zorgen dat men twee keer zoveel naar het toilet moet als normaal.

Tevens heeft de pil géén bijwerkingen, wat alle andere middelen tegen maagproblemen wél hebben. Volgens onderzoeker Yishai Ron is er zeker behoefte aan deze trilpil. “Want de helft van alle mensen met constipatieproblemen krijgt nare bijwerkingen van huidige behandelmethodes.”

Tijdens het onderzoek namen 26 patiënten de trilpil twee keer per week in. Ook beantwoordde ze een vragenlijst voor het onderzoek. Na het innemen van de capsule zagen de patiënten een stijging van hun ontlasting van zo’n twee tot vier keer per week.

Herken jij jezelf hierin? Wacht dan niet langer en ga op zoek naar deze trilpil! De pil is even groot als een vitaminepil, dus niets om je voor te schamen want niemand zal het doorhebben!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like