Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

twee gasten ontwerpen de perfecte beerpong beker

screen_shot_2016-01-17_at_22

 

Als je een avondje goed wil zuipen kun je het beste bierspelletjes gaan spelen. En dan niet zomaar een bierspelletje, maar wat ons betreft het beste bierspel ever, namelijk Beerpong. Het enigste wat je nodig hebt is een grote tafel, een zooitje grote, rooie bekers en een legertje halfdronken bierfanaten. Het doel van het spel is in een korte tijd zo lam mogelijk worden door een pingpongballetje in één van de bekers te gooien. Alleen met die bekers gaat het soms nog wel fout, daarom bedachten twee gasten daar een oplossing voor. Zo kwamen William Heimsoth en Aaron Attebery met een nieuw ontwerp voor de beruchte Beerpong beker genaamd de ‘Hexcup’.

De beker is zeshoekig en hierdoor sluiten de enorme bekers perfect op elkaar aan. Hierdoor zouden de bekers steady op tafel moeten blijven staan. Dus geen grote plassen bier die op de grond zouden komen. Ook beweren de twee gesjeesde studenten dat de bekers bestand zijn tegen de afwasmachine: “alsof je je met je schrale studiefinanciering een afwasmachine zou hebben!?”

De oplossing voor al uw feesten en partijen zou je denken. Helaas zit er nog een addertje onder het glas. De hyper efficiënte bekers zijn nog niet op de markt, maar ‘Hexcup: World’s Best Beer Pong Cup’ is een kickstarter project. De jonge ondernemers hebben ongeveer zo’n 50.000 dollar nodig om een grootschalige productie te starten. Ze hebben op het moment nog 22 dagen te gaan om het geld bij elkaar te krijgen. Dus als jij graag thuis zo’n ultra functionele Beerpong setje wilt ontvangen kun je wat geld sponsoren aan dit ambitieuze beker project, check dan kickstarter en wie weet maak jij binnenkort wel blits op een wild huisfeest met je Hexcup Beerpong bekers.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like