Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Thijs Römer weer betrapt met vrouw van goede vriend: ‘Respectloos!’

thijs römer betrapt
Beeld: Instagram Thijs Römer

Thijs Römer werd onlangs veroordeeld tot drie maanden cel (waarvan twee voorwaardelijk) en een werkstraf van 240 uur, voor het online misbruiken van drie minderjarige meisjes. Toch zijn er nog altijd dames die hier blijkbaar geen moeite mee hebben. Sterker nog, Thijs werd maandag betrapt terwijl hij hand in hand liep met de vrouw van een goede vriend.

Krokodillentranen

Eerder kwam al uit dat Thijs en Noor de Groot, influencer ’the Queen of Jetlags’ en de vrouw van zijn goede vriend Sander Kleinenberg, een affaire hadden. Zondag liet Noor zelf nog in een video op TikTok weten dat ze het psychisch erg zwaar heeft sinds de affaire uit kwam. “Eerlijk gezegd gaat het niet zo goed”, aldus Noor in de video. “Ik vraag niet om medelijden of iets dergelijks, en ik zal niet te diep ingaan op alle details, want dit is niet het juiste moment.” Het blijken maar weer eens krokodillentranen geweest te zijn, want de affaire duurt gewoon voort. Yvonne Coldeweijer ontving namelijk foto’s waarop te zien was hoe Thijs en Noor vrolijk hand in hand de hond aan het uitlaten waren. Toen er voorbijgangers naderden, lieten ze elkaar snel weer los.

Repectloos

Dit kan volgens Yvonne maar één ding betekenen: De twee zijn gewoon nog een stel: “Het is respectloos dat deze affaire nog steeds doorgaat, ondanks de schande die haar man Sander en zijn ex Igone al hebben moeten doorstaan”, aldus Coldeweijer. “Eerst trad ze op als trouwambtenaar bij hun huwelijk en nu is ze er met de bruidegom vandoor gegaan.”

Emotionele toespraak

Eerder vertelde een insider nog aan weekblad Story dat Thijs Römer nog een emotionele toespraak had gehouden op het huwelijk van Sander en Noor, waarin waarin hij zijn zegen gaf aan het geluk van Sander en Noor en het mooie samengestelde gezin dat ze vormden.

Check de foto’s waarop Thijs Römer betrapt wordt met Noor de Groot hier:

Thijs Römer betrapt
Beeld: Instagram LifeOfYvonne
Thijs Römer betrapt
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

Check ook:

Bron: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like