Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-kijkers bestempelen post-apocalyptische serie als ‘beste serie ooit’

The 100
Beeld: Netflix

Heb je ooit zo’n goede serie ontdekt dat je alles om je heen vergat en gewoon bleef kijken? Nou, Netflix-fans hebben zojuist The 100 omarmd als ‘een van de beste series ooit’, met sommigen die beweren dat ze de show ’10 uur aaneengesloten’ hebben gebinged. Dit post-apocalyptische avontuur heeft kijkers over de hele wereld in zijn greep gehouden, en nu is het jouw beurt om te ontdekken waarom iedereen het over The 100 heeft.

Een Onverwachte Obsessie

In de wereld van Netflix, waar elke dag nieuwe shows verschijnen, is het zeldzaam dat een serie zo’n blijvende impact heeft. The 100, oorspronkelijk uitgezonden op The CW en toegevoegd aan Netflix in 2020, is zo’n serie. Na maanden van twijfel besloot een fan eindelijk te kijken en was direct verslaafd. “Ik wist niet dat ik 10 uur achter elkaar een tv-show kon kijken,” deelden ze. Dit is het verhaal van overlevenden die terugkeren naar de Aarde 97 jaar na een nucleaire apocalyps, een verhaal dat niet alleen spannend maar ook diep emotioneel is.

Waarom The 100 Zo Speciaal Is

Wat maakt deze serie zo bijzonder? Het antwoord ligt in de unieke mix van genres, de ontwikkeling van personages, en de morele dilemma’s waarmee ze worden geconfronteerd. Kijkers worden meegenomen op een reis vol verrassingen, hartzeer en hoop. De serie, met in de hoofdrollen Eliza Taylor en Bob Morley, heeft een score van 93% op Rotten Tomatoes, vooral de laatste serie werd door critici geprezen.

The 100
Beeld: ImDb

Een Tweede Leven op Netflix

Sinds The 100 nieuw leven is ingeblazen op Netflix, noemen fans het een van de grootste series ooit. Sommigen hebben het meerdere keren gebinged, anderen ontdekken het nu pas en zijn net zo enthousiast. De serie wordt geprezen om zijn spannende plotwendingen en het vermogen om kijkers tot het einde toe geboeid te houden. “Altijd op het puntje van mijn stoel en letterlijk het beste einde dat me zoveel afsluiting gaf,” zegt een fan.

Tijd Voor Een Kijkmarathon

Of je nu deze serie  nog moet ontdekken of overweegt het opnieuw te kijken, één ding is zeker: deze serie is meer dan je gemiddelde sci-fi drama. Het is een diepgaand verhaal over overleven, menselijkheid en de kracht van gemeenschap. Fans kunnen niet stoppen met praten over de onvergetelijke momenten en personages die deze show te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Zet The 100 op je Netflix-kijklijst en maak je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten. Misschien vind je jezelf ook wel terug in een 10 uur durende kijkmarathon!

Check ook:

You May Also Like