Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Temptation-Megan onherkenbaar na nieuwe ingrepen

Megan Desaever van Temptation Island poseert in stuk stofje dat nauwelijks wat bedekt
Beeld: Instagram Megan Desaever

Megan Desaever is een naam die veel televisiekijkers zeker zullen herkennen. Vooral voor diegenen die verslingerd zijn aan realityshows zoals ‘Ex on the Beach‘ en ‘Temptation Island‘. Megan heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een groot voorstander is van cosmetische chirurgie. Voor haar is het een middel om zichzelf te verfraaien, zich zelfverzekerder te voelen en, net als met mode, een manier om haar eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Echter lijkt Temptation-Megan haast onherkenbaar na haar nieuwe ingrepen.

Nieuwe ingrepen

Ondanks de kritiek en het stigma dat soms kleeft aan cosmetische chirurgie, heeft Megan steeds besloten om haar eigen pad te volgen en te kiezen voor wat zij denkt dat het beste voor haar is. Stoppen met cosmetische ingrepen? Dat is een gedachte die momenteel niet in haar woordenboek voorkomt. Sterker nog, ze heeft onlangs een nieuwe procedure ondergaan en het resultaat op Instagram gedeeld: een ooglidcorrectie. Social media, zoals we weten, is een plek waar meningen en reacties direct en ongefilterd kunnen worden gedeeld. En dat is precies wat gebeurde toen Megan haar nieuwe look onthulde. Haar volgers, een gemengde groep van fans, critici en alledaagse kijkers, hadden veel te zeggen. Sommigen prezen haar moed en vonden de verandering prachtig, terwijl anderen hun bedenkingen hadden. De reacties varieerden van ondersteunende berichten tot kritische opmerkingen over haar keuze om opnieuw onder het mes te gaan.

Foto van het resultaat

Megan laat zich niet snel uit het veld slaan en besloot verduidelijking te geven over de foto van haar recente operatie die ze op Instagram had geplaatst. Ze wilde benadrukken dat het beeld dat ze had gedeeld, niet gelijk het definitieve resultaat liet zien. Ze lichtte toe dat haar gezicht op dat moment nog aanzienlijke zwelling en spanning vertoonde, maar dat dit binnen een korte periode zou verminderen en het resultaat minder intens zou zijn. Megan vond het belangrijk om deze informatie met haar volgers te delen om eventuele misverstanden of bezorgdheid weg te nemen. Dit benadrukt een belangrijk aspect van cosmetische chirurgie, namelijk dat het eindresultaat niet altijd direct na de procedure zichtbaar is. Zwellingen, blauwe plekken en strakheid zijn vaak normale bijwerkingen die na verloop van tijd verdwijnen. Het is dus essentieel voor zowel de persoon die de ingreep ondergaat als voor de toeschouwers om geduld te hebben en het eindresultaat af te wachten alvorens definitieve oordelen te vellen.

Temptation-Megan nieuwe ingrepen
Beeld: Instagram Megan Desaever

Check ook: Megan Desaever heeft er weer een maatje bij en zet Insta in vuur en vlam: ‘Lekkere bloemkolen!’

Bron: shownieuws.nl

You May Also Like