Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Voormalig EOTB-deelneemster Jurney betrapt op stelen rammelaar van €2,99 bij de Kruidvat

Voormalig EOTB-deelneemster Jurney betrapt op stelen rammelaar van €2,99 bij de Kruidvat
Beeld: Instagram Jurney Hendrikx/Kruidvat

Jurney Hendrikx, die bekend werd door haar deelnames aan ‘kwaliteits-programma’ Ex On The Beach, heeft heel wat uit te leggen. Ze werd afgelopen weekend betrapt op het stelen van een bijtring bij de Kruidvat, ter waarde van maar liefst € 2,99.

Bijtring Kruidvat

EOTB-Jurney zou afgelopen weekend in een Kruidvat-filiaal zijn geweest en daar zonder te betalen een rammelaar hebben meegenomen. Reality.fbi deelde een post met de tekst: “Jurney. Zou jij die bijtring van € 2,99 willen komen afrekenen bij de Kruidvat? Vanmiddag in de winkel een bijtring uit z’n verpakking scheuren, in je kinderwagen stoppen en de winkel uitlopen is niet bepaald netjes.” Het juicekanaal op Instagram voegt daarbij toe dat ze de beelden hebben gezien waarop de diefstal duidelijk te zien is.

Exposed

Bovendien post Reality.fbi nog screenshots van een gesprek waarin een Kruidvat-medewerker haar aanspreekt op Instagram. Jurney reageert in eerste instantie nog, waarbij ze toegeeft dat ze de rammelaar snel aan haar dochter wilde geven omdat ze huilde, en dat het inderdaad niet netjes was om zonder te betalen weg te lopen. Later verwijderde ze die reactie echter en blokkeerde de winkel-medewerker, blijkbaar om te voorkomen dat het uit zou komen. Die medewerker had echter al een screenshot gemaakt, waardoor Jurney nu alsnog exposed is.

Check de post waarin EOTB-Jurney exposed wordt hier:

Voormalig EOTB-deelneemster Jurney betrapt op stelen rammelaar van €2,99 bij de Kruidvat
EOTB Jurney

Check ook:

Bron en beeld: Instagram Reality.fbi, Jurny Hendrikx

You May Also Like