Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tatoeëerder tatoeëert slurf in plaats van Yin Yang teken, mag nu de bak in

rechtbank

Een vrouw uit Oostenrijk keek raar op toen ze thuis kwam nadat ze bij een hobby tatoeëerder een tattoo had laten zetten. Ze had de 21-jarige tatoeëerder namelijk gevraagd het Yin Yang teken op haar rug te tatoeëeren, maar tot haar grote schrik bleek toen zij thuis kwam dat er niet een Yin  Yang teken op haar rug stond, maar een slurf met daaronder de tekst “F#*k”.

Het incident gebeurde in het stadje Sankt Pölten in de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk. Het 21-jarige meisje vroeg de tatoeëerder eerst om een schets, alvorens ze hem te werk liet gaan. Op de schets tekende hij ook netjes het Yin Yang teken en dus liet ze de jongen met vol vertrouwen zijn gang gaan. Op dat moment besloot hij echter iets heel anders te tekenen. Het slachtoffer kwam er pas achter, toen zij thuis kwam en toen was het kwaad al geschied.

Het meisje diende een klacht in en toen de rechter in de rechtbank vroeg naar de reden waarom hij het had gedaan, reageerde hij met ” Uhm gewoon omdat het kan..”. De rechter legde hem vervolgens verminking van het menselijk lichaam ten laste en omdat de 21-jarige jongen ook verdacht werd van inbraak en een aantal gevechten, werd er een celstraf van 3.5 jaar geëist.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like