Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Tatjana Šimić aka Kees Flodder verbaast met ‘kort pittig’ nieuw kapsel

Tatjana Šimić Stunt met Gewaagde Nieuwe Look!
Beeld: Flodder

Wat gebeurt er als Kees Flodder ineens niet meer het blonde bombshell kapsel heeft dat we allemaal kennen? Nou, Tatjana Šimić, de actrice achter de iconische Kees, heeft een totale make-over gehad en de fans zijn verbijsterd! De actrice, die nog steeds hartstochtelijk bewonderd wordt door haar Flodder-fans, heeft na zestig lentes besloten haar lokken een flinke snit te geven. Vorige week verraste ze haar volgers al met een kortere coupe, maar nu is ze nog een stapje verder gegaan.

Kort pittig

Van haar rol in Flodder tot een covermodel voor Playboy, Tatjana Šimić heeft door de jaren heen menig hart sneller laten kloppen. Maar haar recente transformatie laat zien dat ze niet bang is om te veranderen en haar eigen stijl te herdefiniëren. De Nederlands-Kroatische schone heeft afscheid genomen van haar lange haren, en niet iedereen is fan. Zo lezen we in de reacties op Instagram onder meer: “Waarom moeten alle vrouwen van een bepaalde leeftijd toch zo’n kort “pittig” kapsel zonde zonde”, en een ander: “Langer haar staat veel mooier.” Gelukkig zijn de meeste reacties vooral positief.

Tatjana Šimić Stunt met Gewaagde Nieuwe Look!
Beeld: Instagram Tatjana

Tatjana Šimić’ Schitterende Loopbaan

Naast het opschudden van de Nederlandse huiskamers als Kees, heeft Tatjana Šimić zich ook ontpopt als het gezicht van de fitnesswereld met haar rol bij Basic-Fit, tot eind 2014. Het leven staat niet stil, en Tatjana Šimić zeker ook niet. Met een nieuwe look bewijst ze dat leeftijd slechts een getal is en schoonheid tijdloos. Of ze nu het gezicht is van een sitcomfamilie, schittert op een magazine of fitness promoot, één ding is zeker: Tatjana blijft ons verrassen en inspireren. En dat verdient niet alleen een compliment, maar een staande ovatie.

Check hieronder haar nieuwe look:

Check ook:

You May Also Like