Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dick Maas ambieert terugkeer van Flodder op tv: Sylvana IJsselmuiden ziet de rol van Kees wel zitten

In een opmerkelijke wending in de wereld van de Nederlandse televisie, heeft de gerenommeerde filmmaker Dick Maas aangekondigd dat hij streeft naar de terugkeer van de geliefde serie “Flodder” op televisie. Nog opwindender is het nieuws dat de getalenteerde Sylvana IJsselmuiden openlijk haar interesse heeft getoond in het vertolken van de iconische rol van Kees.

Flodder terug op de buis

Na jaren van afwezigheid lijkt het erop dat de beruchte familie Flodder binnenkort weer op onze televisieschermen te zien zal zijn. Regisseur Dick Maas heeft plannen voor een mogelijke terugkeer van de cultserie ‘Flodder’, en actrice Sylvana IJsselmuiden heeft haar interesse getoond in een iconische rol. De nostalgische heropleving lijkt dichterbij dan ooit tevoren.

Sylvana ziet het wel zitten

Actrice Sylvana IJsselmuiden heeft de aandacht getrokken van filmliefhebbers en nostalgische fans van de Nederlandse komedie “Flodder”. In een recent interview liet ze weten dat ze enthousiast is over de mogelijkheid om de rol van Kees te vertolken, mocht de legendarische serie een comeback maken. Dit nieuws heeft de geruchtenmolen rondom een mogelijke “Flodder” revival verder aangewakkerd.

“Ik heb het er al wel eens met Dick Maas over gehad, die zag het wel zitten. Het lijkt me te gek om in de voetsporen van Tatjana te treden.”

RIP Johnnie

Op tragische wijze is Coen van Vrijberghe de Coningh overleden. Zijn plotselinge overlijden heeft een diepe leegte achtergelaten in de Nederlandse entertainmentindustrie en onder zijn talrijke fans. De geliefde acteur en artiest zal altijd herinnerd worden voor zijn onmiskenbare talent en bijdragen aan film, televisie en theater.  “We dachten alweer na over een nieuw seizoen. Maar toen was het natuurlijk klaar, niemand had er nog zin in,” aldus Maas. Stefan de Walle, die de rol van broer Kees vertolkte, staat open voor een terugkeer en laat desgevraagd weten: “Ik neem aan dat er dan een hele nieuwe generatie wordt gecast, maar voor een gastrol mogen ze me altijd bellen.

Check ook: Emma Heesters roept herinneringen op aan actrice Tatjana Šimić

Bron: Loesoe