Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Steeds meer mensen verkiezen dit betaalbare tropisch paradijs boven Ibiza

Steeds meer mensen verkiezen dit betaalbare tropische paradijs boven Ibiza
Beeld: Youtube Wout of the worls

Weg met die trui en laat die verwarming maar uit; steeds meer mensen ontdekken dit zonnige oord waar het bier goedkoper is dan het water dat bij ons uit de kraan stroomt. Vergeet de geplaveide straten van Ibiza, het is tijd voor het hete zand van Tanzania. Waarom zou je je zuurverdiende euro’s spenderen aan een pint in Europa als je voor minder dan een euro je dorst kunt lessen onder de Afrikaanse zon?

Van Eiland naar Vasteland: Tanzania boven Ibiza?

Waarom zou je je in het zweet werken voor een zonvakantie in Europa als de Afrikaanse zon jou met open armen (en goedkope biertjes) ontvangt? Steedsm meer mensen verruilen de beroemde stranden van Ibiza voor de ongerepte kusten van Tanzania. Een nieuwe studie laat zien dat dit Afrikaanse paradijs niet alleen de zon, maar ook de beste deals biedt. Dus pak je zonnebril en laat Ibiza links liggen, want er is een nieuwe vakantie hit aan de horizon.

Tanzania boven Ibiza? Britten Kiezen voor Betaalbaar Paradijs
Beeld: Pexels Manuel/hendrik cornelissen

Tanzania boven Ibiza?

Terwijl Ibiza worstelt met de overvloed aan feestgangers, zet Tanzania de deuren wagenwijd open. Met meer zonuren dan de Spaanse eilanden en bierprijzen die je portemonnee zullen plezieren, is het geen wonder dat de Britse toeristenmassa’s zich verplaatsen. En wie kan hen dat kwalijk nemen? Met pints voor minder dan een pond en een zon die nooit lijkt te slapen, is Tanzania het nieuwe synoniem voor ‘vakantie’.

Het Dubbele Bezoekersdoel van Tanzania

Het is niet alleen de zon die mensen trekt; Tanzania heeft grootse plannen. Met een doel om het aantal bezoekers te verdubbelen, zet het land zich op de kaart als dé vakantiebestemming. Dus terwijl Ibiza boetes oplegt voor onstuimige feesten, rolt Tanzania de rode loper uit. Het is tijd om die koffers te pakken, want Tanzania wacht op niemand – behalve op jou, natuurlijk.

Tanzania boven Ibiza? Britten Kiezen voor Betaalbaar Paradijs
Beeld: Pexels Elena Zhuravleva

Britten hebben een nieuwe favoriete bestemming

Het lijkt erop dat de Britten een nieuwe favoriete bestemming hebben gevonden in de vorm van Tanzania – een plek waar de zon altijd schijnt, de biertjes spotgoedkoop zijn en de gastvrijheid ongeëvenaard is. Terwijl Europese stranden overspoeld worden door toeristen en regels, biedt Tanzania een warm welkom zonder het prijskaartje. Dus als je op zoek bent naar avontuur, ontspanning en waar voor je geld, dan weet je waar je moet zijn. Proost, op de vakantie van je leven, waar je ook nog eens je bankrekening mee spaart!

Check ook:

Bron: ladbible

You May Also Like