Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Suus uit B&B Vol Liefde beleeft angstige nacht na inbraak: ‘Het bloed zat aan de lakens’

Suus uit B&B Vol Liefde
Beeld: Instagram

Suus, die oorspronkelijk naar Zweden was afgereisd om bij Bram te zijn maar zich nu in de B&B van Debbie en Paul bevindt, heeft een beangstigende nacht achter de rug. Terwijl ze vredig lag te slapen in haar camper, werd deze het doelwit van een inbraak. 

Onrustige ervaring

Suus deelde haar onrustige ervaring op Instagram Stories, waarbij ze openhartig vertelde dat ze de rest van de nacht naast een hamer had doorgebracht. Haar dekens waren besmeurd met het letterlijke bloed van de inbrekers. Als bewijs toonde ze de vernielde ruit van haar camper, die hoogstwaarschijnlijk werd beschadigd toen de indringer zich verwondde aan het gebroken glas. Het blijft onduidelijk of de inbrekers iets hebben buitgemaakt tijdens hun inbraak.

Plannen veranderd

Suus was oorspronkelijk naar Zweden vertrokken in de hoop bij Bram te zijn, maar haar plannen zijn inmiddels veranderd, aangezien ze nu haar tijd doorbrengt in de Spaanse B&B van Debbie. Haar verblijf daar heeft echter niets met vakantie te maken; in plaats daarvan heeft ze besloten om te gaan werken. Op Instagram deelde ze enthousiast: “Geadopteerd door de Can Portell familie. Very stoked om hier te mogen werken.” Hoewel de exacte aard van Suus’ werkzaamheden in de B&B van Debbie niet duidelijk is, lijkt het erop dat Debbie overal wel wat extra hulp kan gebruiken. Suus is natuurlijk een kok, maar het blijft de vraag of ze in deze nieuwe omgeving haar beroep zal blijven uitoefenen.

Check ook: Beerput gaat open over Thalia uit B&B Vol Liefde: ‘50.000 euro van slachtoffers afgetroggeld’

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like