Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beerput gaat open over Thalia uit B&B Vol Liefde: ‘50.000 euro van slachtoffers afgetroggeld’

Thalia B&B Vol Liefde

Thalia, die we kennen uit haar deelname aan het televisieprogramma B&B Vol Liefde, heeft sinds haar verschijning in de show een schaduw over zich hangen in de wereld van sociale media en sappige verhalen. Ze wordt nu in de volksmond geassocieerd met bedrog en oplichting, en verschillende online juicekanalen hebben verhalen gedeeld over vermeende slachtoffers die beweren dat ze door Thalia zijn benadeeld.

Vader van 86 leeggeroofd

Een van deze vermeende slachtoffers is een emotionele vrouw die reageerde op het liefdesnieuws van Thalia en Harry. Ze verklaarde: “Zij is de oplichtster. Ben er nog emotioneel van. Ze heeft mijn vader van 86 helemaal leeggeroofd.” Een soortgelijk verhaal dook op in Eindhoven, waar Yvonne Coldeweijer naar verluidt vergelijkbare informatie ontving. Ze deelde: “Dit kreeg ik gister ook al door van een spion. In Eindhoven gaat het rond dat Thalia een oude man, redelijk in de slappe was, helemaal heeft ingepalmd en vervolgens heeft leeggetrokken. Berooid achtergelaten. Deze dame geeft in een comment aan dat het om haar vader zou gaan.”

Nog meer beschuldigingen

Niet veel later kwam nog een verontrustend bericht naar voren: “Die Thalia is niet lief. Ze heeft 10 jaar geleden mijn vader beroofd en dingen uit huis gestolen. […] Er zijn nog veel meer verhalen van mannen die ze heeft opgelicht!” Deze beschuldigingen leidden al snel tot een golf van getuigenissen van vermeende slachtoffers die hun verhaal deelden via verschillende media. Een van de meest opmerkelijke wendingen in het verhaal was de verschijning van de dochter van een vermeende gedupeerde in RTL Boulevard. Daar deelde ze haar hartverscheurende verhaal, en er dook nog een andere vrouw op met een soortgelijke getuigenis over Thalia en haar vader. Het is zelfs gemeld dat RTL documenten heeft ontvangen van Veilig Thuis, wat de ernst van de beschuldigingen benadrukt. De beschuldigingen tegen Thalia strekken zich uit tot het beweren dat ze het pensioengeld van haar slachtoffers heeft afgetroggeld, waarbij de bedragen kunnen oplopen tot maar liefst 50.000 euro. Een opvallend kenmerk van deze beschuldigingen is echter dat er geen officiële aangifte is gedaan bij de autoriteiten.

Thalia B&B Vol Liefde

Thalia ontkent alles

Thalia heeft uiteindelijk gereageerd op de golf van beschuldigingen tegen haar. In haar verweer stelt ze: “Deze publicatie is voor niemand goed, maar wat ze ook doen, wat ze ook zeggen en schrijven, ze zullen mij niet kapot maken. Het verhaal is totaal anders.” Hoe het verhaal nu precies in elkaar zit, heeft Thalia echter niet onthuld, waardoor de kwestie nog steeds in nevelen gehuld blijft.

Check ook: ‘Bram en Anna hebben na B&B Vol Liefde een driehoeksrelatie met bekende…?’

Bron & Beeld: showmag.nl

You May Also Like