Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Steenrijk Straatarm-Sterre nodigt volgers uit voor een ‘stukje rijden’ in ultrapikant pakje

Steenrijk Straatarm-sterre
Beeld: Instagram sterre.heijnen

Sterre Heijnen, de onmiskenbare diva van “Steenrijk Straatarm“, lijkt het concept van ‘subtiliteit’ behendig uit haar woordenboek te hebben geschrapt. Haar Instagram-feed, een schouwspel van schaars geklede avonturen, werd vandaag wederom verrijkt met een uitnodiging die weinigen konden weerstaan. “Rijden?” schreef ze, gekleed in een outfit die zelfs de meest verstokte kluizenaar naar de buitenwereld zou lokken.

Vrijgevigheid van welgestelde ouders en  ‘Alleen Fans’

Een eigen huis kopen op je 21e, hoe doe je dat? Vraag het haar, en ze zal je met een ondeugende knipoog vertellen over de vrijgevigheid van haar welgestelde ouders. Maar laten we niet al haar prestaties op het bordje van mama en papa leggen. Nee, Sterre is ook zelf een entrepreneur van formaat. Haar ‘Alleen Fans’-account is een goudmijn, en met 77.000 Instagram-volgers die gulzig elke foto verslinden, lijkt het erop dat haar businessplan net zo weinig verhult als haar foto’s.

steenrijk straatarm-sterre
Beeld: Instagram sterre.heijnen

Sterre op de motorkap van een glanzende bolide

Op de meest recente foto zien we haar, provocerend poserend op de motorkap van een glanzende bolide. Het stof van haar kleding lijkt in de wasmachine achtergebleven, want het laat ontegenzeggelijk meer zien dan het bedekt. “Rijden?” luidt het bijschrift, en hoewel het onduidelijk blijft of ze de auto of zichzelf bedoelt, is de hint niet subtiel. De reacties variëren van “Mag ik je nemen op de motorkap” tot “Jij mag me altijd ophalen hoor”. Het lijkt erop dat haar volgers maar al te graag een ritje willen maken, al is het onwaarschijnlijk dat ze daadwerkelijk ergens heen zullen rijden.

Een exclusieve fotogalerij van Heijnen zal je zeker goed doen

Terwijl de reacties blijven binnenstromen, lijkt de vraag naar haar ‘diensten’ allesbehalve af te nemen. Dus, beste lezers, als je hongerig bent naar meer visuele sensaties van haar laatste capriolen, vrees niet. We zullen dit artikel verrijken met een exclusieve fotogalerij die getuigt van haar onfeilbare vermogen om de grenzen van Instagram’s fatsoensnormen te toetsen. Blijf dus scrollen, want de show is nog lang niet voorbij. Vergeet je gordels niet vast te maken; het wordt een wilde rit.

Check ook:

Steenrijk, Straatarm-kijkers los om bloedhete dochter: ‘Wat is haar Insta, vraag het voor een vriend’