Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Steenrijk Straatarm-kijkers gaan los om dochter die helemaal niets lust: ‘Alleen de Mac gewend’

steenrijk straatarm
Beeld: SBS6

In het populaire SBS6-programma Steenrijk Straatarm ruilt een ‘straatarm’ gezin voor een week lang van budget, huis en leven met dat van een ‘steenrijk’ gezin. Deze week ruilen alleenstaande moeder Karin en haar dochter Noa van leven met dat van Cintha en Nina, die in Extremadura in Spanje wonen, en tot hun grote geluk mogen deze laatste twee dus een weekje naar de Spaanse zon. Het eten blijkt daar voor Noa echter nogal tegen te vallen.

Patatje oorlog

Voor Karin en Noa komt er een droom uit als blijkt dat ze het vliegtuig in mogen stappen om naar Spanje te gaan. Hier mogen ze een week lang genieten van een eigen villa met zwembad en een prachtig uitzicht. Helaas blijkt de Spaanse keuken voor Noa nogal tegen te vallen. Ze hoopt gewoon een patatje oorlog en een hamburger zonder ‘rotzooi’ zoals tomaat te kunnen bestellen, maar dat blijkt nogal tegen te vallen.

In het populaire SBS6-programma Stenrijk Straatarm ruilt een 'straatarm' gezin voor een week lang van budget, huis en leven met dat van een 'steenrijk' gezin. Deze week ruilen alleenstaande moeder Karin en haar dochter Noa van leven met dat van Cintha en Nina, die in Extremadura in Spanje wonen, en tot hun grote geluk mogen deze laatste twee dus een weekje naar de Spaanse zon. Het eten blijkt daar voor Noa echter nogal tegen te vallen.
Beeld: SBS6

“Verwend nest”

De houding van de dochter schiet bij veel Steenrijk Straatarm-kijkers in het verkeerde keelgat, zo blijkt uit de explosie aan reacties dat het fragment op de Facebookpagina van SBS6 krijgt. Zo schrijft ene Nadja: “Verwend nest eten wat de pot schaft klaar . Je eet wat je besteld en anders ga je maar naar bed zonder eten. Blijkbaar alleen de Mac gewend ofzo net of daar geen rommel op en in zit.” Maike zegt: “Dat kind is niet verwend maar niks gewend..van thuis uit..ligt aan de opvoeding!” Karin neemt het juist op voor de dochter: “Wow, wat een zure reacties allemaal. Dat kind is niet veel gewend en zoals heel veel kinderen lust ze dus geen vreemde dingen. Verder een heel lief kind dat haar moeder ook alle goeds wenst.”

Check de aflevering van Steenrijk Straatarm met het fragment van de dochter die niets lust hier (vanaf 15:40):

Check ook:

You May Also Like