Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Steenrijk Straatarm-kijkers halen uit naar ‘steenrijk’ koppel: ‘Wat een armoe!’

Steenrijk Straatarm-kijkers halen uit naar 'steenrijk' koppel: 'Wat een armoe!'
Beeld: Steenrijk Straatarm

In het populaire programma Steenrijk Straatarm op SBS6 ruilt een ‘straatarm’ gezin voor een week lang van huis, budget en dagelijks leven met dat van een ‘steenrijk’ gezin. Kijkers zijn er alleen niet altijd over uit wanneer iemand precies de kwalificatie ‘rijk’ verdiend. Ook het rijke koppel van deze week kan op flink wat kritiek rekenen.

Inlfuencers

In de aflevering van afgelopen woensdagavond zagen kijkers van Steenrijk Straatarm hoe Michael, Kelly en hun twee kinderen voor een week van leven ruilen met Bas en Anna, die hun geld verdienen als ‘influencers’ op het gebied van eitwitpoedertjes en crypto advies. De twee wonen in Spanje, waar ze een huis huren. Dit stuit kijkers nogal tegen de borst, die zich afvragen wanneer iemand zichzelf ‘steenrijk’ kan noemen.

Steenrijk Straatarm-kijkers halen uit naar 'steenrijk' koppel: 'Wat een armoe!'
Beeld: Steenrijk Straatarm

“Wat een armoe”

Op X gaan Steenrijk Straatarm-kijkers dan ook massaal los op het ‘rijke’ koppel Bas en Anna. Zo schrijft een gebruiker die zich HAN_Nederand noemt: “Pfff, weer een paar van die nep-coaches op TV. Dat huis in Spanje kost ongeveer 300.000 euro. Ze betalen dus straks gewoon 1.500 euro of zo en hebben dan gratis reclame voor zichzelf. Snap niet dat SBS6 hier iedere keer in mee gaat”, en Edwin: “Jawel daar zijn ze weer de coaches met een huurhuis… wat een armoe….”

Check de reacties op X op de nieuwste aflevering van Steenrijk Straatarm hier:

Check ook:

You May Also Like