Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Sla jezelf om af te vallen

Absurde recensies
Beeld: Google

De bergen superfoods die we wekelijks naar binnen gooien en alle uren die we erop los masturberen om die vetrollen kwijt te raken helpt toch niet zo goed als gedacht. Misschien dan voor even, maar zeker niet op de lange termijn. Engelse onderzoekers helpen ons – gelukkig- uit dit vreselijke dilemma. Zij beweren namelijk dat je kilo’s verliest door jezelf te slaan.

Vind jij je vriendin eigenlijk al maanden te dik? Deel gewoon wat tikken uit en ze is binnen mum van tijd weer die slanke die je ooit ontmoet had! Nee, natuurlijk doe je dit je vriendin niet aan. Ofnouja, misschien wel tijdens een heftige rollenspel… Het is volgens de experts gewoon de bedoeling dat je wat tikken moet geven op je voorhoofd, kin en sleutelbeen. Makkelijk dus. 

Tikken op je gezicht geven en daar van afvallen? Dafuq is dit voor onzin?! Nee, dit is geen onzin! De stimulatie van deze punten zorgt er namelijk voor dat je minder stress krijgt. En minder stress leidt weer tot die dikke, vette hamburger met extra kaas die je laat liggen bij de dichtsbijzijnde snackbar. 

En het is bewezen! De Britse onderzoekers bestudeerden 89 vrouwen die zichzelf meerdere keren per dag wat tikken gaven. Zij verloren gemiddeld zo’n 7 kilo in acht weken tijd. Niet naar de sportschool, niet op dieet, helemaal niks NADA. Of je dit er voor over hebt is aan jou natuurlijk ….

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like