Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Selfie fail eindigt in ziekenhuis

media_xll_2270510_0

Twee Iraanse dames vonden het nodig en gezellig om selfies te maken en te filmen in de auto. Dit eindigde alleen niet als gepland. De twee dames belandde namelijk in het ziekenhuis door hun onnozele gedrag. Vanuit het ziekenhuisbed werd het gênante filmpje alsnog geplaatst.

Ja, je leest het goed. De twee jongedames konden écht niet wachten met het maken van een selfie totdat ze op hun bestemming waren aangekomen. Dus dan maar selfies maken tijdens het rijden, waarom niet joh? De chauffeur vond het in kwestie duidelijk belangrijker om een hartje te vormen met haar handen, dan haar handen veilig aan het stuur te houden. 

Een grote klap bederfde de pret en zorgde ervoor dat de twee dummies in het ziekenhuis belande. Maar niet getreurd, de Iraanse dames gingen gewoon weer door en plaatste een selfie vanuit hun ziekenhuisbed. We snappen dat iedereen verslaafd is aan het maken van selfies. Maar dit gaat wel HEUL ver. Wat zeggen jullie? Check het filmpje onderaan de pagina!

Bron: Kos

Deze slimme actie werd door veel mensen als grappig ervaren, en daarom besloten twee surfers de hele scène na te doen. Lachuh!


Bron: Kos

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like