Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Seksuoloog in opleiding Gladde Miranda geeft antwoord! #1

10426286_276446449222336_8234709247615406600_n_0

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij een nieuw redactielid aan ons team hebben mogen toevoegen. Gladde Miranda is de naam. Gladde Miranda doet op dit moment een opleiding tot seksuloog en helpt u daarom ook graag met eventuele problemen in de slaapkamer. Aangezien Gladde Miranda nieuw is zullen we, tot dat er zelf problemen worden ingestuurd, oudere problemen uit de Break-Out bespreken. We beginnen vandaag met de 17-jarige Hans.

Beste Hans,

Ik snap dat dit soms voor problemen kan zorgen, maar maak je geen zorgen. Dit probleem is op te lossen door “steeds een stukje meer de hoogte in te gaan”. Je kan bijvoorbeeld beginnen om één boek op de grond neer te leggen, hierop te gaan staan en je zult zien dat je al snel een paar centimeter hoger komt. Ben je comfortabel met één boek? Probeer dan eens twee boeken. Ben je comfortabel met twee boeken? Probeer dan drie en ga zo rustig verder.

Wil je op een gegeven moment grotere stappen gaan maken? Probeer het dan eens met een ladder. Als je comfortabel bent met de hoogte die je gebruikt kies er dan voor om een treedje hoger te gaan staan. Probeer op deze manier je grenzen te verleggen en voor je het weet bereik je van af de Eiffeltoren zelfs hoogtens van 300 meter!

Ik hoop dat ik je hier voldoende mee geholpen hebt.

Succes en vriendelijk groet van seksuoloog in opleiding Gladde Miranda!

Ps. Heb je zelf ook problemen die je aan mij wilt voorleggen? Stuur dan een Whatsapp berichtje naar 0619518349!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like