Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Schoonmoeder schrikt zich een hoedje wanneer ze bij haar zoon komt

schermafbeelding_2015-02-27_om_10

Onaangekondigd komt een vrouw de woning van haar zoon binnen. De deur stond op een kier en dus kon ze zo door lopen naar binnen. Aldaar treft ze haar schoondochter naakt aan op de bank. Op de achtergrond weerklinkt romantische muziek, sterke parfum verspreidt zich door de ruimte en er zijn enkele kaarsen aangestoken. WTF!

De schoondochter schrikt totaal niet en blijft nuchter op de bank liggen. “Wat ben jij aan het doen?”, vraagt de schoonmoeder. “Nou, ik wacht al een tijdje op Barry, want die is bijna klaar met werken en ik wilde hem verrassen.”

Maar… je bent NAAKT!”, reageert de schoonmoeder fel. De dochter reageert kalm: “Dit is mijn liefdesjurk”. De schoonmoeder snapt er geen snars van. “Liefdesjurk?! Je bent naakt!” De schoondochter legt uit: “Barry houdt van deze jurk. Iedere keer dat ik hem draag, vindt hij het spannend en wordt hij ontzettend romantisch. Daarnaast kan hij dan geen genoeg van mij krijgen.”

Na deze uitleg vertrekt de schoonmoeder naar huis. Eenmaal thuis stapt ze meteen onder de douche. Ze doet haar favoriete parfum op, doet de lichten uit en steekt wat kaarsen aan. Ze zet romantische muziek op en gaat, net als haar schoondochter, naakt op de bank liggen, wachtend op haar man. Enkele minuten later komt haar man binnenlopen en ziet haar liggen.

“Wat ben je in vredesnaam aan het doen?”, vraagt de man.

Seksueel fluistert zij in zijn oor: “Dit is mijn liefdesjurk.”

“NOU! Die moet nodig gestreken worden.”, zegt hij en vraagt meteen: “Wat eten we vanavond?”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like