Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Rot op met je Rollende Keukens!

unlike

Het lijkt steeds minder goed te gaan met Facebook. Er komen namelijk steeds meer mensen die zich verzetten tegen de grootste social media website ter wereld. Maar hier is een oplossing voor gevonden! Of ‘ie zo goed is, is ons nog de vraag maarrr het is in ieder geval een hilarische!

Een van de grootste ergenissen valt dan ook onder de ‘Evenementen’. Zo vinden heel veel mensen het vervelend dat het met iedereen moet worden gedeeld als één persoon naar een evenement gaat. Ja leuk voor je, maar hou dat effe lekker voor je ofzeu? Kan ons het schelen dat jij naar de Rollende Keukens in Amsterdam gaat. Of naar Anonymous Rave Amsterdam. Lekkuh boeiend!

Daarom zijn er een paar mensen die een alternatiefje bedacht hebben, namelijk de ‘Rot op met je Rollende keukens en andere evenementen’ -pagina. En volgens ons is het GENIAAL! 

Beetje jammer is alleen dat het alsnog in iedereens nieuwsoverzicht komt als je zegt dat je ‘gaat’ naar dit geweldige evenement. Of we er veel mee opschieten is dus de vraag. Maar goed, er worden veel mensen op hun lulletje getrapt hopen we maar! HAHA!!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like