Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Reinout en Daniëlle Oerlemans maken Jutta Leerdam en Jake Paul belachelijk met hilarische imitatie

Reinout en Daniëlle Oerlemans maken Jutta Leerdam en Jake Paul belachelijk met hilarische imitatie
Beeld: Instagram danielleoerlemans juttaleerdam

Halloween is de tijd van het jaar waarin we verwachten de gebruikelijke kostuums te zien zoals spoken, heksen en zombies. Maar soms zijn er outfits die ons compleet omver blazen. Dit jaar zorgden onze eigen Nederlandse sterren, Daniëlle en Reinout Oerlemans, voor een grote verrassing. In plaats van de standaardkeuzes, besloten Reinout en Daniëlle Oerlemans een recent populaire foto na te bootsen van de Amerikaanse beroemdheid Jake Paul en de Nederlandse schaatser Jutta Leerdam.

Foto

Jutta had een tijdje terug een foto gedeeld waarop te zien was dat ze over een schaatsbaan reling leunde en Jake een kus gaf. Deze memorabele foto werd door de Oerlemansen nagedaan tijdens Halloween. Daniëlle verscheen in een opvallend zwart-geel Jumbo-schaatspak, identiek aan het pak dat Jutta ooit droeg. Reinout daarentegen toonde een verbluffende gelijkenis met Jake Paul, dankzij een reeks accessoires zoals een nepbaard, een baseballpet en verschillende levensechte nep-tatoeages.

Sensatie

Nadat ze hun foto op sociale media hadden geplaatst, werd het al snel een sensatie. Binnen korte tijd had de foto een verbazingwekkend aantal van vijftienduizend likes verzameld. Bekende namen, waaronder Chantal Janzen en John Ewbank, waren zo geamuseerd dat ze de behoefte voelden om te reageren. Jutta zelf vatte het sportief op en liet merken dat ze het geweldig vond, met de reactie: “Looooooove dit haha 😍”

Schaatswedstrijd

Interessant genoeg had de echte Jake Paul onlangs een bezoek gebracht aan Thialf, dat in Heerenveen is. Hij was daar om Jutta te poweren tijdens een schaatswedstrijd. Hij beschreef zijn ervaring als zeer ontroerend en was duidelijk onder de indruk van Jutta’s prestaties. Het wordt vaak gezegd dat de weg naar iemands hart via de maag gaat, maar voor Jake en Jutta lijkt hun gedeelde liefde voor schaatsen hen nog meer met elkaar te verbinden. Hun liefdesverhaal, gecombineerd met de humoristische Halloween-imitatie, zorgde voor veel vreugde tijdens het seizoen.

Check ook: Jutta Leerdam pronkt met perfect afgetraind achterste op Instagram

Bron: ad.nl

You May Also Like