Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze gast wint de titel ‘geniaalste Halloween-kostuum van het jaar’

Deze gast wint de titel 'geniaalste Halloween-kostuum van het jaar’

Halloween, het jaarlijkse griezel festival, staat bekend om zijn spoken, zombies en heksen die de straten vullen. Maar terwijl velen zich houden aan deze klassieke outfits, zijn er ook die elk jaar de grenzen verleggen met nieuwe, creatieve en vooral hilarische kostuums. En als je dacht dat je alles al had gezien, denk dan nog eens goed na. Dit jaar is er een Halloween toilet kostuum dat de internet golven bestormt. Ja, je leest het goed! Een toilet als kostuum. Deze gast wint zonder twijfel de titel ‘geniaalste Halloween-kostuum van het jaar’.

Halloween

De oorsprong van Halloween ligt bij de Kelten, die het feest Samhain vierden ter ere van het einde van de oogst. Met de tijd kreeg het feest een Amerikaanse twist, met trick-or-treat en uitgeholde pompoenen. Elk jaar proberen mensen de grenzen van hun creativiteit op te zoeken met hun Halloween Kostuums. Van iconische filmpersonages tot interpretaties van actuele gebeurtenissen; alles komt voorbij.

Halloween
Beeld: Pexels Matyas Varga

Van Spook naar WC

Terwijl velen kiezen voor het griezelige aspect van Halloween, zijn er ook de dapperen die kiezen voor humor. Het toilet-kostuum is daar een perfect voorbeeld van. Het idee dat iemand zich verkleedt als een wandelend toilet en daarmee de straten op gaat, zorgt voor zowel verbaasde blikken als schaterlachen.

Meer dan een Grap

De foto’s die circuleren van een persoon in een toilet-kostuum, compleet met iemand “betrapt” op de wc, zijn hilarisch. Maar er is ook een boodschap. Het herinnert ons eraan dat Halloween draait om plezier, creativiteit en soms, ja, zelfs om de lichtere kant van het leven te zien.

Halloween toilet kostuum

Halloween is een feest dat zich blijft ontwikkelen. Naast de traditionele griezels zien we elk jaar nieuwe, creatieve interpretaties verschijnen. Het toilet-kostuum bewijst dat humor, zelfs in de vorm van sanitair, een plekje heeft in onze vieringen. Dus, of je nu gaat voor angstaanjagend of hilarisch, het belangrijkste is dat je plezier hebt!

Check ook:

Bron: dailybuzz