Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rapper Post Malone koopt een ‘uniek’ Magic: The Gathering kaart van €1.8 miljoen

Rapper Post Malone koopt een 'uniek' Magic: The Gathering kaart van €1.8 miljoen
Beeld: Instagram/Brook4129

Post Malone heeft het leven van een gelukkige kaartenverzamelaar compleet veranderd door een aanzienlijk bedrag te besteden. Als een langdurige fan van Magic: The Gathering heeft de rapper in het verleden al enkele zeldzame kaarten aangeschaft. Maar nu lijkt hij de kroon te spannen met een aankoop die wel eens de grootste van allemaal kan zijn. De Magic: The Gathering-community staat in spanning over welke unieke kaart hij heeft weten te bemachtigen en wat voor impact dit zal hebben op de verzamelwereld.

Een legendarische vondst: Slechts één op de drie miljoen

Hij verscheen in een video op sociale media met Joshua Brook, die erin slaagde om een van de meest begeerde kaarten ooit gedrukt te vinden. Magic: The Gathering sloeg de handen ineen met de Lord of the Rings-franchise en creëerde een coole collectie gebaseerd op personages uit de legendarische serie. The One Ring draait om Saurons ring en het was ‘uniek in zijn soort’. Kotaku zegt dat de kans om het in een pakje te vinden één op de drie miljoen was.

Post Malone Magic The Gathering
Beeld: Instagram/postmalone

Een bijzondere ontmoeting met Post Malone

Ongelooflijk genoeg wist Joshua Brook het te vinden slechts twee weken nadat het werd gelanceerd. Het verzamelbare beoordelingsbedrijf PSA bevestigde in juni van dit jaar de echtheid ervan en gaf het een ‘Mint 9’-beoordeling, één stap onder absolute perfectie. Brook heeft deze ongelooflijke kaart al die tijd bewaard en er zijn enkele ongelooflijke aanbiedingen naar hem gestuurd.

Gamespot meldt dat een winkel in Spanje $2 miljoen heeft aangeboden om het te bemachtigen. Echter, hij heeft besloten om zijn kostbare bezit aan Post Malone te geven en was verheugd om het af te staan. Hij schreef op Instagram: ‘Toen ik de One Ring vond, was de eerste persoon die in me opkwam de rapper Post Malone. ‘Ik speel MTG sinds ik een kind was en natuurlijk zou het geweldig zijn om deze kaart te houden’. ‘Maar voor iemand zoals ik, is het kunnen verkopen van deze kaart levensveranderend’. ‘Ik hoopte gewoon dat het naar iemand zou gaan die het net zoveel zou waarderen als ik’. Dit is mijn droom die uitkomt, het ontmoeten van Post Malone en dat hij de One Ring-kaart van mij koopt, is letterlijk een moment rechtstreeks uit een sprookje.

Het is onduidelijk hoeveel geld de rapper heeft betaald om de kaart aan zijn collectie toe te voegen, maar het lijkt erop dat hij veel heeft moeten neerleggen als er biedingen van zeven cijfers rondgingen. Als het voor meer dan $2 miljoen is verkocht, zou het de duurste Magic: The Gathering-kaart zijn die ooit is verkocht, volgens Kotaku. Hoe dan ook, Joshua is een gelukkig man en dat is het belangrijkste.

Check ook: Man toont Ark van het verbond uit Indiana Jones op Antiques Roadshow

You May Also Like