Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Q-music DJ Mattie Valk is toch niet de vader van de tweeling

mattie2-anp-33963389

Q-music DJ Mattie Valk kondigde in januari op spectaculaire wijze aan dat zijn vriendin Kirsten in verwachting was van een tweeling. De tweeling werden eind maart veelte vroeg geboren, om precies te zijn na 26 weken. Echter vandaag komt naar buiten dat de vriendin van Mattie een slippertje heeft gemaakt en dat Mattie helemaal niet de biologische vader is van de twee. In een brief op Q-music schrijft hiij het volgende: 

“De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.” 

Vervolgens schrijft hij: 

“Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.”

Mattie en zijn ex-vriendin Kirsten konden niet op natuurlijke wijze kinderen krijgen, zo vertelde Mattie aan AD. Ze hadden besloten om hier geen medische hulp voor te zoeken. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like