Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

PSV zoekt FIFA speler ter uitbreiding van huidige selectie

psv

PSV hoopt als eerste Nederlandse club binnenkort een eSport-speler toe te voegen aan de huidige selectie. De gamer die wordt toegevoegd aan de selectie, mag gebruik gaan maken van alle faciliteiten van de club en zal op kosten van PSV mee gaan doen aan de grote eSports evenementen. Ook zal de gamer vanaf volgend seizoen prijken tussen de rest van de spelers op de selectiefoto die ieder jaar genomen wordt.

Manager marketing en media Guus Pennings laat weten: “Wij vinden het belangrijk om ons te verdiepen in dat wat onze fans bezighoudt. De wereld van eSports blijft enorm groeien. Door deze populariteit beginnen de werelden van sport en eSports elkaar te kruisen. Bovendien zijn veel jonge PSV-fans dagelijks actief in eSports en worden eSports toernooien online enorm goed bekeken. Dat is de reden dat PSV op dit podium beter vertegenwoordigd wil zijn. Bovendien zorgt het voor unieke content voor de digitale kanalen waarmee we onze fans bedienen.”

Iedereen vanaf 16 jaar of ouder maakt kans om binnenkort tot de selectie van PSV te behoren. Dit najaar zal PSV samen met Dutch Game Masters een groot FIFA-17 toernooi in het Philips stadion organiseren, waar iedereen zich gratis voor kan inschrijven. Tijdens dit evenement kan men zich kwalificeren voor een selectieprocedure, waaruit uiteindelijk de nieuwe PSV eSports speler wordt gekozen. Hoe het allemaal precies gaat werken en wanneer het evenement gehouden gaat worden, wordt later nog bekend gemaakt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like