Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Prison Break-ster hint naar seizoen 6: “Breaking out again”

prison break seizoen 6
Beeld: Prison Break

Het is niet ongewoon voor tv-shows om een reeks van opwindende comebacks te maken, en “Prison Break” lijkt geen uitzondering te zijn. Fans van de razend populaire serie werden onlangs verrast toen een van de hoofdrolspelers een subtiele hint gaf naar een mogelijk zesde seizoen, met de veelzeggende woorden: “Breaking out again”.

Prison Break-ster hint naar zesde seizoen:"Breaking out again"
Beeld: YouTube moviemaniacsDE

Vanaf 2005

Sinds het einde van het vijfde seizoen in 2017 hebben fans over de hele wereld met spanning gewacht op nieuws over de toekomst van de serie. Hoewel er al eerder geruchten waren over een mogelijk vervolg, heeft deze recente hint de speculaties naar een geheel nieuw niveau getild. De serie, die voor het eerst werd uitgezonden in 2005, heeft sindsdien een grote schare fans vergaard dankzij het pakkende plot, de boeiende personages en de onverwachte wendingen. Het verhaal, dat zich richt op de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows en hun pogingen om uit de gevangenis te ontsnappen, heeft de kijkers jarenlang aan de buis gekluisterd gehouden.

Zesde seizoen

Dus wat kunnen we verwachten van dit mogelijke zesde seizoen? Hoewel details schaars zijn, kunnen fans zich ongetwijfeld verheugen op nog meer intriges, spanningen en raadsels rondom de gevangenismuren. Het is ook te hopen dat de originele cast weer van de partij zal zijn om hun iconische rollen opnieuw te vertolken. In de wereld van televisie en entertainment is het altijd een uitdaging om de magie van een geliefde serie te behouden. Maar als er één show is die keer op keer heeft bewezen dat ze in staat is om zichzelf opnieuw uit te vinden, dan is het wel “Prison Break“. Het blijft nu afwachten of en wanneer deze hint werkelijkheid wordt. Maar één ding is zeker: de fans staan al klaar voor een nieuwe ontsnapping uit de gevangenis. Het avontuur van Michael, Lincoln en de rest van de bende lijkt nog lang niet voorbij te zijn. “Breaking out again” – de woorden die hoop en opwinding brengen voor de vele toegewijde kijkers wereldwijd.

Ben jij één van de drie mensen die Prison Break nog nooit heeft gezien? Check hier de trailer van het eerste seizoen:

Check ook: Peter Gillis kondigt nieuw seizoen Massa is Kassa, maar nu alweer zónder Wendy!

Bron: Instagram

You May Also Like