Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Pommeline Tillière breekt het internet in ultra pikant lingeriesetje

Pommeline breekt het internet in pikant lingeriesetje
Beeld: Instagram Profielfoto van pommelinetilliere

Natuurlijk herinneren we Pommeline Tillière als een van de deelnemers van Temptation Island. De 27-jarige blondine nam in 2017 deel aan het realityprogramma als verleidster en wist toen het hart te veroveren van Merijn, die met zijn toenmalige vriendin Lisa naar Thailand was gereisd als koppel. Later nam ze ook deel aan Temptation Island VIPS, samen met haar toenmalige partner Fabrizio. En ze blijft er nog steeds prachtig uitzien! Hier is een kleine herinnering!

Pikant lingeriesetje

Net als veel andere deelnemers aan realityshows, heeft Pommeline haar deelname aan Temptation Island gebruikt als een kans om bekendheid te verwerven in Nederland en België. Nu kan ze haar brood verdienen door af en toe wat foto’s op Instagram te delen als influencer. Het blijkt dat het dragen van pikante outfits zo nu en dan helpt bij het aantrekken van nieuwe volgers en het krijgen van likes, zoals ze nu doet. Haar fans zijn enthousiast en aangenaam verrast.

Steven Wolles

Temptation-Pommeline, bekend om haar gewaagde fotoshoots, heeft opnieuw de aandacht getrokken door voor de lens van fotograaf Steven Wolles te poseren. Wolles deelde recentelijk een pikante foto op zijn Instagram-account,

In de wereld van de sociale media is Pommeline Tillière geen onbekende. Onlangs poseerde ze dus voor de getalenteerde fotograaf Steven Wolles, en het resultaat was een nogal pikante foto die enige mate van censuur vereiste. Deze nieuwe fotosessie heeft opnieuw de nieuwsgierigheid gewekt van haar volgers en fans.

Check hier het pikante lingeriesetje en meer van Pommeline Tillière:

Check ook:

You May Also Like