Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jade Anna laat Instagram ontploffen in super pikante lingerie: “Doe Normaal!”

jade anna lingerie
Beeld: Instagram Jade Anna

Sinds de komst van social media kun je op allerlei manieren beroemd worden en zelfs grof geld verdienen, zonder dat je daar de basisschool voor hoeft te hebben afgemaakt. Een van de manieren is door de hele dag met een camera in je hand rond te lopen en je eigen leven te filmen en de beelden hiervan op Youtube te zetten.. Een andere manier is om een tijdje het vriendinnetje te zijn van zo’n Youtubert, tot je zelf genoeg volgers hebt verzameld en je jezelf ‘influencer’ kunt noemen, zoals Jade Anna. En die zorgt nu voor een stevige Instagram-explosie in een pikant lingeriesetje.

Lingerie-model

Jade Anna ging een tijdje door het leven als ‘de vriendin van Gio Latooy, die al een tijdje een gevestigde naam is in de Nederlandse Youtube-scene. Hun relatie kreeg vooral in het begin nogal wat kritiek, omdat Jade Anna destijds nog minderjarig was. Kleine meisjes worden echter groot, en ook de kleine Jade vierde vorig jaar haar 18e verjaardag. Reden voor lingeriemerk Hunkemöller om haar gelijk te strikken als model om hun nieuwe setjes te promoten, waardoor Jade sindsdien met enige regelmaat in schaarse kleding te bewonderen is op haar Instagrampagina.

DOE NORMAAL!

En dat promoten van lingerieis precies wat Jade Anna in een recente post op Instagram doet, en dat ziet er op zich helemaal niet verkeerd uit. Dit blijkt ook wel uit de vele duizenden likes en comment die de post krijgt. Zo schrijft influence-collega Myron Koops: “DOE NORMAAL!🥵” en Zaar Goedemans: “heel knap”, en ene Bibi Meijer: “Ja maar dit is gewoon niet normaal.” Veel volgers grappen over de nieuwe vriend van Jade, Kenneth Taylor, die bij Ajax speelt: “Vanavond kunnen we weer op Taylor vertrouwen…”

Check Jade Anna in de pikante lingerie die voor een explosie zorgt op Instagram hier:

Meer van Jade Anna:

jade anna lingerie
Beeld: Instagram Jade Anna

Check ook:

You May Also Like