Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

‘Politie verkoopt twee bloedsnelle Volvo V70’s voor een prikkie’

bloedsnelle Volvo V70
Beeld: Youtube

Ben jij het type dat altijd bezig bent met andere irritante weggebruikers die geen richting aangeven of links plakken op de snelweg wat manieren bij te brengen? Nu kun je ook de auto hebben om politieagentje te spelen. De politie zou namelijk twee bloedsnelle Volvo V70’s te koop aanbieden voor een prikkie.

Voldoende pit

Op Marktplaats staan momenteel twee identieke witte Volvo V70’s uit 2012 te koop, die volgens de lezers van Autoblog een verleden hebben als snelweg politieauto’s. De Volvo’s beschikken dan ook over voldoende pit. Onder de motorkap ligt namelijk een 2.4 liter vijfcilinder met maar liefst 215 paardenkrachten en 420 Newtonmeters koppel. Hiermee schiet je in slechts 8 seconden naar de 100 km/u en bereik je een duizelingwekkende topsnelheid van 220 km/u.

bloedsnelle Volvo V70
Beeld: Marktplaats

Nog jaren plezier

De zin ‘van een oud vrouwtje geweest’ of ‘heeft altijd binnen gestaan’ kun je natuurlijk moeilijk verwachten van een voormalige politieauto, maar met minder dan 200.000 kilometer op de teller kun je nog vele jaren plezier hebben van deze auto’s. Zeker als je weet dat Volvo’s vaak meer dan 500.000 kilometer mee gaan. De politiestrepen ontbreken natuurlijk, maar door wat blauwe knipperlichten in je mistlampen te installeren, kun je ervoor zorgen dat iedereen nog altijd voor je opzij gaat op de snelweg….

Oh ja, dan heb je natuurlijk de prijs nog te goed. De bloedsnelle Volvo V70’s staan te koop voor slechts 5.250 eurootjes. Check de advertentie op Marktplaat hier.

Check de bloedsnelle Volvo V70’s die te koop staan hier:

bloedsnelle Volvo V70
Beeld: Marktplaats
bloedsnelle Volvo V70
Beeld: Marktplaats
bloedsnelle Volvo V70
Beeld: Marktplaats
bloedsnelle Volvo V70
Beeld: Marktplaats

Check ook: