Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

personal trainer helpt met afvallen door zelf aan te komen

x_0

 

Fitness, crossfit, bootcamp, pilates. Na de superfoods-rage is een killerbody weer helemaal hype. Iedereen hangt weer rond in de sportschool om een platbuikje te krijgen voordat de zomer aanbreekt. Heftig en lang fitnessen blijkt vooral onder jonge vrouwen enorm populair te zijn. Dames die wat meer op leeftijd zijn worden hier erg onzeker van, ze kijken enorm op tegen modellen die er afgetraind uit zien. Dat willen zij ook. Fitness Guru Adonis Hill heeft de perfecte strategie bedacht om vrouwen om te toveren van Fatgirls tot Fitgirls. Hij helpt vrouwen met overgewicht afvallen door zelf aan te komen.

De 35 jaar oude man werkt als personal trainer voor het Amerikaanse programma Fit to Fat to Fit waarbij hij vrouwen met Obesitas helpt afvallen op een wel heel opmerkelijke manier. Hij zorgt ervoor dat hij precies even veel kilo’s aankomt als dat de deelneemster wilt afvallen, om dit vervolgens samen de kilo’s te af te trainen. Volgens Adonis zou het voor de deelneemsters ontmoedigend werken als ze zouden moeten fitnessen naast een strak afgetrainde coach. Met deze extreme aanpak wil hij de deelneemsters motiveren om hun streefgewicht te behalen zonder dat ze worden afgeleid door hun onzekerheid.

En hij kan het weten, want Adonis heeft vroeger zelf moeten opboksen tegen overgewicht nadat hij in de depressie raakte. Het ging toendertijd erg slecht met zijn eigen onderneming en ging eten van de stress. Door support van een vriend wist hij 45 kilo af te vallen en zijn zwembandjes in te ruilen voor een killerbody. Hierna besloot hij andere mensen met overgewicht te helpen bij het afvallen. De deelneemsters zullen hoogstwaarschijnlijk ook wel een dikke, vette bankrekening moeten hebben, want de Fat to Fit coach zal dit vast niet voor zijn lol al die calorieën wegbunkeren om aan te komen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like