Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

PERSBERICHT

Amsterdam, 13 februari 2014 –  Slecht Beheer B.V. introduceert vandaag de nieuwe website www.sgxl.nl. Slechte grappen was al actief op social media en wist in kort tijdsbestek een grote schare fans aan zich te binden. Nu is het tijd voor een eigen website om met herkenbare situaties de lachers op de hand te krijgen.

Slechte grappen webshop

Met www.sgxl.nl willen de nog studerende ondernemers Jeff van der Slot (21 jaar) en Vincent van Schie (23 jaar) op basis van grappige en herkenbare content zoveel mogelijk ‘lachend Nederland’ aanspreken en Nederlanders het gevoel geven dat dit hen ook kan overkomen. Naast de website werkt Slecht Beheer B.V. ook aan een eigen webshop waar men onder andere T-shirts met een opdruk van de allerslechtste grappen kan bestellen.

Jeff van der Slot: “Toen we SGXL op social media lanceerde, zagen wij dat een uit de hand gelopen grap serieuze business werd. Onze fanpagina op Facebook nam een gigantische vlucht en ook op Twitter wist men de slechte grappen massaal te vinden en te waarderen. En dit alles op organische wijze, zonder reclame. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste fanclubs op Facebook en Twitter in Nederland. Dan kan een volwaardige website natuurlijk niet achterblijven. Samen met mijn medeoprichters ben ik er enorm trots op dat wij Nederland dagelijks met de allerslechtste grappen aan het lachen kunnen maken.”

Social media cijfers en feiten

·       500.000 volgers op Twitter

·       400.000 likes op Facebook

·       3.000 volgers op Instagram

·       Facebook posts met meer dan 100.000 likes

·       Veroorzaker van vele trending topics op Twitter, waarvan een aantal zelfs met wereldwijde bekendheid

·       Binnen een half jaar werd het aantal van 100.000 volgers bereikt en SGXL was hiermee het eerste Nederlandse Twitter account dat deze mijlpaal had bereikt

Bekijk hier de allerslechtste filmpjes

Beeldmateriaal 
 

Over SGXL

SGXL is in Februari 2011 opgericht als een Slechte Grap. Uit verveling werd een Twitter account aangemaakt, maar al snel bleek dit een groot succes. Binnen een half jaar werd het aantal van 100.000 volgers bereikt en SGXL was hiermee het eerste Nederlandse Twitter account die deze mijlpaal had bereikt. Daarna is snel ingespeeld op het succes van Facebook door een Facebookpagina aan te maken en met de naamsbekendheid van Twitter werd SGXL hier ook snel een grote naam met ondertussen al 400.000 likes. Op Twitter heeft het inmiddels zo’n 500.000 likes en sinds kort zijn ze ook op Instagram actief, weliswaar nog niet met het groot aantal volgers als op Facebook en Twitter, maar met 3.000 likes hebben ze toch al een goed begin te pakken.

 

——————————————————————————————————————–

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Neem voor meer informatie en het aanvragen van beeldmateriaal of een interview contact op met Farah van der Zijden, PR Slechte grappen.nl. 
Tel: 020 – 589 29 29 of 06 – 282 44 44 0
E-mail: [email protected]

Wilt u geen persberichten ontvangen? Reply dan om uw e-mailadres van de verzendlijst te verwijderen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like