Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

PERSBERICHT TEST

Serieuze start voor de aller-slechtste grappen van Nederland

Amsterdam 10 februari 2014 – Wat in eerste instantie begon als een slechte grap is nu uitgegroeid tot een volwaardige en serieuze onderneming. Slecht Beheer B.V. introduceert vanaf donderdag a.s. de nieuwe website www.sgxl.nl. Slechte grappen is al actief op social media en wist in kort tijdsbestek een grote schare fans aan zich te binden en aan het lachen te krijgen. Nu is het tijd voor een eigen website om met herkenbare situaties bij menig Nederlander de lachers op de hand te krijgen.

“Toen we SGXL op social media lanceerden zagen wij dat een uit de hand gelopen grap serieus business werd. Onze fanpagina op Facebook nam een gigantische vlucht en ook op Twitter wist men de slechte grappen massaal te vinden en te waarderen. En dit alles op organische wijze, zonder reclame. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste fanclubs op Facebook en Twittwer in Nederland. We zijn zelfs de 3de grootste sociale community in de wereld. Dan kan een volwaardige website natuurlijk niet achterblijven. Samen met mijn medeoprichters ben ik er enorm trots op dat wij Nederland dagelijks met de aller-slechtste grappen aan het lachen kunnen maken”,aldus Jeff CEO Slecht Beheer B.V.

Slechte grappen webshop

Met Slechte grappen wil de jonge onderneming op basis van grappige content en herkenbare content zoveel mogelijk de doelgroep aanspreken en ze het gevoel geven dat dit hen ook zou kunnen overkomen. Naast de website werkt Slecht Beheer B.V. ook aan een eigen webshop waar men onder meer grappige T-shirts met een opdruk van de aller-slechtste grappen kan bestellen.

 

Bekijk hier het aller-slechtste filmpje

http://www.youtube.com/watch?v=t97pEK0p-xQ
http://www.youtube.com/watch?v=XcIWpE_-uD8
http://www.youtube.com/watch?v=1erAmB_dtZ0

 

 Beeldmateriaal Highlights en Facts

  • 500.000 volgers op twitter
  • 400.00 likes op facebook
  • 3.000 volgers op Instagram
  • Facebook Posts met meer dan 100.000 likes
  • Veroorzaker van vele trending topics op twitter, waarvan een aantal zelfs met wereldwijde bekendheid
  • Grootste community van Nederland komt met eigen website

 

Noot voor de redactie niet voor publicatie

Neem voor meer informatie en/of het aanvragen van beeldmateriaal contact op met Farah van der Zijden, PR Slechte grappen.nl. Tel: xxx E-mail: [email protected]

Over SGXL

SGXL is in Februari 2011 opgericht als een Slechte Grap. Uit verveling werd een Twitter account aangemaakt, maar al snel bleek dit een groot succes. Binnen een half jaar werd het aantal van 100.000 volgers bereikt en SGXL was hiermee het eerste Nederlandse twitter account die deze mijlpaal had bereikt. Daarna is snel ingespeeld op het succes van Facebook door een facebookpagina aan te maken en met de naamsbekendheid van twitter werd SGXL hier ook snel een grote naam met ondertussen al 400.000 likes. Op twitter heeft het inmiddels zo’n 500.000 likes en sindskort zijn ze ook op Instagram actief, weliswaar nog niet met het groot aantal volgers als op Facebook en Twitter, maar met 3.000 likes hebben ze toch al een goed begin te pakken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like