Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Patty Brard deelt schokkende foto van gezicht dat volledig in de kreukels ligt

patty brard

Patty Brard heeft een ongelukje gehad, of een Facelift die is fout gegaan. Op haar Instagram Stories deelt de diva een foto waarop haar gezicht bont en blauw is. Even later is te zien hoe ze in het ziekenhuis in Hilversum is.

Bont en blauw

Op de foto is de rechterkant van Patty’s gezicht bont en blauw. “Ik deed mijn bril af… En ik was gelijk niet blij,” schreef Brard bij haar selfie, verwijzend naar een citaat uit B&B Vol Liefde van Petri, toen Hans haar boom knipte. Verder is er geen uitleg van wat er precies gebeurt is. We voegde ook de hashtag #tergooi toe, verwijzend naar het ziekenhuis in Hilversum en tagt ze even later ook Gerard Joling.

30 jaar jonger

Onlangs zei Patty Brard in een interview met het blad Libelle dat ze zich beter in haar vel voelde dan ooit, nadat ze een maagverkleining had ondergaan. Ze beweerde bijna dertig jaar jonger te voelen dan haar werkelijke leeftijd. Toen ze zestig werd, onderging Brard een test om haar biologische leeftijd te bepalen. “Ik was 74,” onthulde ze destijds. “Nu ben ik 68 en mijn biologische leeftijd is 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning,” aldus Patty.

Check de foto’s van het gezicht van Patty Brard dat in de kreukels ligt hier:

patty brard

Check ook:

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram Patty Brard

You May Also Like