Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Patty Brard spot met uiterlijk van 79-jarige wereldster op Instagram

Beeld: Instagram pattybrard/Wikimedia dvsross

Met de tijd zul je er uiterlijk ook ouder uit gaan zien, logisch! Maar heeft het wel zin om een ander belachelijk te maken op social media omdat volgens jouw mening de persoon niet voldoende geld of tijd steekt in hoe ze eruitzien?

Toch vindt Patty Brard dat je als wereldster er wat meer geld en tijd in moet stoppen om er goed uit te zien. Zo heeft ze op Instagram haar mening geuit over Diana Ross haar uiterlijk. Ze vindt dat Diana, zich moet laten behandelen om er beter uit te zien. Patty geeft haar ongezouten mening over een foto van Ross, die ze op Instagram gepost heeft. Ze schrijft erbij:’IK SNAP T NIET ZO GOED: WAT ZOU T OPKNAPPEN! ZO’N TALENT!’ Ze doet een schepje bovenop en ’tagged’ een kliniek, een make-up merk en een tandarts. Wat brutaal!!! Maar de meningen zullen hierover zeker verschillen.

Beeld: Instagram @pattybrard

Vrije meningsuiting of toch onnodig vergaand

Patty is van mening dat er iets mis is met de wereldster, vanwege haar leeftijd. Maar door haar opmerking lijkt het eerder op een persoonlijke aanval en leeftijdsdiscriminatie. Zo vinden volgers dat ze onnodig ver gegaan is met haar opmerking. Chirurgische ingrepen maken je niet mooier erger, nog kunnen er heel wat er risico’s aan gekoppeld zijn. We moeten ervoor waken om door deze ondoordachte uitlatingen mensen zich onzeker en onwaardig te laten voelen. Bovendien heeft Patty nog niet een fractie bereikt van wat Diana Ross heeft bereikt. Mediacourant heeft het mooi verwoord: ‘Waar deze 79-jarige wereldster deze herfst nog een groot optreden geeft in Amsterdam, vult Patty Brard haar avonden met het voorlezen van nieuwtjes over Roy Donders’.

Beeld: Instagram/@dianaross

Geen empathie

Ondanks vele negatieve en afkrakende reacties over haar handeling, staat deze foto van Diana Ross helaas nog op Patty’s profiel. Ook na enkele uren later geen verandering gemerkt. Blijkbaar plakt ze het dus allemaal aan haar laarzen, en gaat ze ongestoord verder. We moeten wel altijd in gedachten houden:’ Hoe zou je het vinden als iemand hetzelfde trucje met je uithaalt’. Stof tot nadenken!

Bron: Trendnieuws

You May Also Like