Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gênante oude Insta-post van Thijs Römer gaat nu viral: ‘Karma!’

Gênante oude Insta-post van Thijs Römer gaat viral: 'Karma!'
Beeld: Instagram Thijs Römer

Social Media is de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een nadeel hiervan is echter dat alles wat je ooit een goed idee vond om met de wereld te delen, ook voor altijd online blijft staan. Dit kan je op een later moment nog wel eens in je reet bijten, zo blijkt uit een oude Insta-post van Thijs Römer.

Inspirerende tekst

Thijs Römer werd onlangs veroordeeld tot drie maanden cel (waarvan twee voorwaardelijk) en een werkstraf van 240 uur, voor het online misbruiken van drie minderjarige meisjes, tussen 2015 en 2017. Dit valt dus niet bepaald onder de noemer ‘voorbeeldig gedrag’ te noemen. Twee jaar geleden deelde Thijs zelf echter nog een ‘inspirerende tekst’ op zijn Instagrampagina, die zei: “The world is changed by your example, not by your opinion.”

Karma

De post is inmiddels ook ontdekt door veel volgers, die het er nog even uitgebreid inwrijven. Zo schrijft ene Zingende-wasvrouw: “Hahaha! Goed voorbeeld geef je. 😂”, en S.mzxx: “HYPOCRISIE op z’n HOOGST letterlijk, hypocriet toch.” Ene Patricia is kort maar krachtig: “Karma.”

Check de oude Insta-post van Thijs Römer en reacties op de post hier:

Insta post Thijs Römer
Insta post Thijs Römer
Beeld: Instagram Thijs Römer

Check ook:

Bron: Instagram Thijs Römer

You May Also Like