Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Oude beelden Memphis Depay gaan opnieuw viral: ‘Hier kon hij wél scoren!’

Oude beelden Memphis Depay gaan opnieuw viral: 'Hier kon hij wél scoren!'
Beeld: Instagram Memphis Depay

Ah, Memphis Depay, de voetballer die de velden betreedt met een serie prestaties die de wenkbrauwen doen fronsen. Ondanks zijn indrukwekkende carrière lijkt het Europees Kampioenschap dit jaar een flinke uitdaging voor hem te zijn, meer dan een kans om zijn talent te benadrukken. Maar niet getreurd, er is een lichtpuntje voor de liefhebbers van voetbal en fans van Depay!

Oude beelden Memphis Depay gaan viral

Wat is dat lichtpuntje dan? Er zijn onlangs oude beelden opgedoken waarin Depay wel succesvol lijkt te zijn. Deze keer gaat het niet om voetbaldoelpunten. In de video zien we een jongere Depay die charmant het hart van een vrouwelijke fan verovert, enkel met zijn glimlach en een paar goed getimede knipogen. Deze beelden zijn enorm populair op sociale media, waar veel kijkers zich afvragen: “Moet hij dit niet fulltime gaan doen?”

Oude beelden Memphis Depay gaan opnieuw viral
Beeld: Instagram Memphis Depay

Buiten het veld moeiteloos ‘scoren’

In de video is te zien hoe Memphis ontspannen en charmant is, en succesvol flirt met een fan. Zijn glimlach is betoverend en zijn aanpak is feilloos. Het is bijna niet voor te stellen dat dezelfde persoon op het veld lijkt te zoeken naar richting. De reden dat deze beelden nu viral gaan? In moeilijke tijden grijpen mensen naar alles wat verlichting kan bieden, en eerlijk gezegd, tot nu toe heeft Depay op het EK meer gemiste kansen dan succesmomenten gehad. Het is ironisch dat hij, die op het veld moeite heeft om te presteren, buiten het veld moeiteloos weet te ‘scoren’.

Op een andere manier

Zo krijgen we een beeld van de Memphis Depay die velen graag zien. Niet de speler die worstelt op het veld, maar de persoon die met gemak harten wint. Misschien moet Memphis nadenken over een nieuwe carrière? Voetbal lijkt hem momenteel niet te liggen; misschien biedt de sociale omgang meer kansen. De oude beelden van Memphis Depay waarin hij op een andere manier scoort, geven fans iets om over na te denken. Als je zijn recente prestaties hebt gezien, zou je hopen dat hij deze vorm op het veld kon laten zien. Misschien is het tijd om hem die bal in de bar te geven?

Check ook:

Deze mysterieuze dame zou de nieuwe vriendin van Memphis Depay zijn

You May Also Like