Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Orale seksbloopers!

elvis

Orale seks, altijd leuk maar het kan ook misgaan! Het is natuurlijk niet zomaar iets, maar écht vakwerk. Heb jij al een keer eerder meegemaakt dat je seksbuddy of partner snel gevlucht was na jouw daad? Terwijl je toch echt dacht dat je hem verwende? Daarom hebben we voor jou de 7 grootste orale bloopers! 

 1. Bijten
  De eerste keer is nooit de beste… Groentjes gebruiken dan ook vaker hun tanden dan hun tong en lippen. Wil jij dat je partner of wie je dan ook hebt gevonden bij je blijft? Doe dit dan niet. Oh en een flinke roggel kan ook helpen!

   
 2. Vieze slipjes
  Hou jij van remsporen en vagina uitwerpselen? Je partner ook niet. Laad je lelijke witte oma-onderbroek dus thuis en zorg dat je van tevoren alles schoon en welletjes hebt gemaakt daar beneden

   
 3. Te veel haar
  We hebben het nu zowel over schaamhaar als over je eigen lange lokken. Er is niks irritanter dan de lange haren van je bedpartner in je bek of een mond vol schaamhaar. Knippen die zooi of neem gewoon een elastiekje mee.

   
 4. Handje helpen
  Het wordt vaak niet echt gewaardeerd als het hoofd van je partner tegen je paal aandrukt. Het zorgt voor kokhalzingen, maar vooral voor irritanties. We snappen dat sturen belangrijk is, maar als je het in stand wil houden moet je het misschien toch maar laten, HAHA.

   
 5. Onverwachts lekker spuiten
  Waarschuw gewoon effe voordat je alles eruit spuit. Vind je partner ook wel fijn. Vast wel eens meegemaakt dat je een lading sperma in je oog kreeg? Of je keel vol met drap? Niks mis met een waarschuwing, of je moet een goede reden hebben…

   
 6. Stinkende geslachtsdelen
  Het is algemeen bekend dat iedereen het fijner vindt als z’n seksbuddy eerst even gaat douchen voordat er een tong of wat dan ook in gestoken wordt. Stinkende geslachtsdelen zijn namelijk een dikke NO GO! Als je last hebt van een gevoelige neus heb je helemaal een probleem, want veel mensen denken hier niet eens over na. Goor!

   
 7. Dwingen
  Niet iedereen heeft op elk moment zin, zoals jij.. Het wordt dan ook als vreselijk ervaren als je buddy je dwingt om te pijpen of te beffen. Vragen kan niks kwaad, misschien komt er wel iets waar je niet van had durven dromen…….

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like