Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Op deze manier maak je een Snapchat printscreen zonder dat de ander het weet

snapchat-funny-02

Snapchat is dé app van dit moment. Aardig wat jongeren zijn er verslaafd aan. Maar de meeste mensen gebruiken Snapchat om hun lelijkste selfies voor de grap te delen met hun vrienden. Want: op Snapchat is het toch weer weg na een paar seconde. En mocht iemand een screenshot maken, dan krijg je daar toch een melding van. Maarrrrrr… wij hebben een trucje voor je, hoe jij stiekem een screenshot kan maken van die lelijke foto van een vriend of vriendin van je, zonder dat diegene daar een melding van krijgt!

1. Open Snapchat 
2. Ga naar je Snapchat-inbox of naar het overzicht met verhalen
3. Zorg ervoor dat je de Snap waar je een screenshot van wil maken geladen is. Bij je Snapchat-inbox zie je dit aan het rode (of paarse als het een video is) vierkantje. Bij verhalen zie je dit als het rondje en de naam niet transparant zijn. 
4. Zet je telefoon in vliegtuigmodus, maar verlaat de app niet! Dit doe je door het bedieningspaneel van onderin het scherm naar boven te trekken. 
5. Open de Snapchat waar je een screenshot van wil maken en maak een screenshot. 
6. Meld je af van Snapchat en sluit de app volledig af. Je meldt je af door op het spookje bovenaan te drukken, vervolgens rechtsboven op het tandwieltje te drukken en daarna op uitloggen te drukken. 
7. Haal je telefoon van de vliegtuigmodus af.

Echt makkelijk is het dus niet, maar als je echt heel graag wilt kun je dus flink wat chantagemateriaal verzamelen. Succes! 

P.s benieuwd wat voor foto’s opslaan-waardig zijn? No ehhh, zo iets? 😉 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like